Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tratament stomatologic GRATUIT pentru cei care PROTESTEAZA in fata Guvernului !! Vezi oferta unui medic bucurestean pentru romanii care cer in strada abrogarea OUG data de Guvernul Grindeanu

B1 B1,
Tratament stomatologic GRATUIT pentru cei care PROTESTEAZA in fata Guvernului !! Vezi oferta unui medic bucurestean pentru romanii care cer in strada abrogarea OUG data de Guvernul Grindeanu

Un stomatolog se alatura intr-un mod inedit protestatarilor care cer abrogarea OUG privind modificarea Codurilor Penale. Gabriel Craciun a transmis pe Facebook ca toti cei care ii arata un selfie cu. continuă pe B1

Doua hostel-uri din Bucuresti ofera cazare gratuita pentru cei care vin in Bucuresti pentru proteste

Patronul a doua hosteluri din Centrul Vechi al Capitalei scrie pe Facebook ca ofera locuri gratuite de cazare pentru cei care vin in Bucuresti pentru a protesta contra ordonantelor adoptate marti seara. Avem 130 de locuri in total si in functie de cate avem disponibile zilele acestea sprijinim pe cei ce vin din afara Bucurestiului, se mentioneaza in postare.

Iordache: Doresc sa transmit un semnal de calm catre toti cei care protesteaza

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a facut, miercuri, o declaratie de presa la Parlament in care a sustinut din nou oportunitatea si urgenta proiectelor adoptate de Guvern care vizeaza modificarea Codurilor penale si a refuzat sa raspunda la vreo intrebare a ziaristilor, lansand doar un apel la calm pentru cei care protesteaza.

ii rog pe cei care protesteaza pe strazi, sa o faca in mod pasnic

Arhieposcopul mitropolit de Bucuresti, inaltpreasfintitul Ioan Robu, a declarat ca ii roaga pe protestatarii ce urmeaza sa iasa pe strazi, sa o faca in mod pasnic. De asemenea, Robu a declarat ca ii roaga pe politicieni sa gandeasca numai la binele poporului.

FOTO. Eugen Berceanu, consilierul primarului PSD de la Sectorul 1, insulta zecile de mii de romani care protesteaza in strada

Eugen Berceanu, consilierul primarului PSD de la Sectorul 1, Dan Tudorache, a postat pe Facebook un mesaj insultator la adresa miilor de romani care protesteaza pe strazi fata de ideea Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal.

FOTO. Eugen Berceanu, consilierul primarului PSD de la Sectorul 1, insulta zecile de mii de romani care protesteaza in strada.Primarul Dan Tudorache afirma ca nu are legatura cu acesta

Eugen Berceanu, consilierul primarului PSD de la Sectorul 1, Dan Tudorache, a postat pe Facebook un mesaj insultator la adresa miilor de romani care protesteaza pe strazi fata de ideea Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal.

Un service din Timisoara protesteaza fata de intarzierea platilor de la Asirom

Un service auto din Timisoara reclama intarzierea platii daunelor de catre compania Asirom si a lansat un protest inedit, angajatii venind la lucru in tricouri cu mesaje pentru asigurator: Asirom, plateste-ti facturile la timp, ne-am saturat sa luam credite din banca, dar si pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF): ASF, ia masuri sa se plateasca facturile la timp! .

Peste 150 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Peste 150 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

5.000 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale UPDATE

Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

Premiera in Olt. Mai multi tineri protesteaza fata de legislatia penala adoptata de Guvernul PSD

Aproximativ 30 de persoane s-au strans miercuri dupa-amiaza in fata Prefecturii Olt, locul traditional de proteste.

PISA fata-n fata cu realitatea

Pentru cei care nu stiu, PISA este un clasament al performantelor scolare din 72 de tari, alcatuit de departamentul Educatiei din Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), al carei membru Romania nu era inca in urma cu un an.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )