Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce ar trebui sa mancam mai mult pepene?

România Liberă România Liberă,
De ce ar trebui sa mancam mai mult pepene?

Vara aduce cu ea si un fruct delicios de sezon, pepenele. Daca nu stiai pana acum, pepenele nu este doar un fruct dulce pe care il poti servi in diferite feluri pentru desert ci este un fruct care are foarte multe beneficii pentru organismul noastru. continuă pe România Liberă

Un autocar MAI si mai multe platforme vor aduce 29 de turisti romani si 8 masini din Bulgaria

Un autocar al Ministerului Afacerilor Interne MAI) si mai multe platforme vor ajunge pe litoralul bulgaresc, afectat de inundatii, pentru a prelua 29 de turisti romani si opt masini, a declarat secretarul de stat.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

Caru' cu vedete: Harry Potter era BEAT in timp ce filma: As fi avut mai mult de castigat daca nu as fi baut; Alexandra Stan - numarul 1 in Japonia; Catalin Crisan divorteaza si de a doua sotie

Miley Cyrus, scene porno la concert. De data asta chiar a exagerat. Cel mai recent concert al cantaretei a fost un adevarat spectacol erotic. Cantareata a facut tot felul de gesturi vulgare, iar la un moment dat si-a bagat costumul de scena in zona intima, in fata miilor de fani. Dan Bursuc, socat dupa ce a aflat ca tatal lui a fost dezgropat! Nu pot sa cred ce-mi spuneti, imi tremura genunchii! La doar cateva zile dupa ce a aflat ca sotia si baiatul lui au scapat cu viata ca prin minune dupa un accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )