Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce trebuie sa stii despre inregistrarea mentiunilor la Registrul Comertului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce trebuie sa stii despre inregistrarea mentiunilor la Registrul Comertului

Conform art. 21 din Legea 26/1990, orice companie din Romania este obligata sa inregistreze in Registrul Comertului modificarile aparute in structura administrativa, acestea putand face referire la mai multe situatii. continuă pe Wall-Street Ro

Apple WWDC: tot ce trebuie sa stii despre iOS 8, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad

In cadrul conferintei WWDC, Apple a prezentat noul sistem de operare pentru smartphone-uri si tablete iOS 8. Noua versiune de iOS va fi disponibila incepand de astazi.

(P) Tot ce trebuie sa stii despre cesiunea creantelor in operatiunile de factoring

In cadrul operatiunilor de factoring intern atat Furnizorul cat si Debitorul cedat sunt persoane juridice rezidente in Romania), conform prevederilor Codului Civil art 1. 573 si 1. 578) cesiunea de creanta:.

Ce trebuie sa stii despre lentilele de contact

Mov, albastru, galben, da! Vorbim despre lentile de contact. Ochii si privirea sunt primele lucruri pe care le observam la o persoana, astfel ca din ce in ce mai multi prefera sa inlocuiasca ochelarii de vedere cu lentile de contact sau pur si simplu sa foloseasca lentile colorate in scop estetic.

Ce trebuie sa stii despre perimenopauza. Ai simptomele deja?

Perimenopauza este o perioada de tranzitie, cand ovarele incep sa incetineasca productia de hormoni. Aceasta perioada difera de la femeie la femeie si poate incepe la 30 de ani, 40 de ani sau chiar 50 de ani.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )