Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei localitati din Teleorman au ramas izolate din cauza zapezii troienite. S-a luat decizia inchiderii a cinci drumuri judetene

Adevărul Adevărul,
Trei localitati din Teleorman au ramas izolate din cauza zapezii troienite. S-a luat decizia inchiderii a cinci drumuri judetene

Judetul Teleorman a iesit de sub incidenta codului portocaliu, dar zapada continua sa creeze probleme. Cinci drumuri judetene sunt blocate din cauza zapezii troienite pe sosea si trei localitati sunt izolate. continuă pe Adevărul

19 localitati din judetul Braila, izolate in continuare.

19 localitati din judetul Braila sunt in continuare izolate, conform purtatorului de cuvant al ISU Braila, relateaza Agerpres. In prezent, DN 23 este blocat partial, iar pe DN 2B, DN 21, DN 22 si DN 22B se circula in conditii de iarna. Citeste si: VIDEO. Seful CJ Braila catre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura Sunt in continuare fara alimentare cu apa satele Rosiori, Florica si Coltea apartinand de comuna Rosiori. Sunt izolate satul Constantin Gabrielescu din Bordei Verde, satele .

Cinci localitati din Teleorman sunt izolate. Primarii au cerut ajutor autoritatilor judetene

Cinci localitati din Teleorman au ramas izolate din cauza viscolului si ninsorii. Primarii de aici au cerut ajutor autoritatilor pentru a deszapezi drumurile . La nivelul judetului opt tronsoane de drumuri sunt blocate.

LIVE TEXT Iarna grea. A2, A3, A4 si 33 drumuri nationale, inchise joi dimineata. 200 de trenuri anulate. 24 de localitati din Galati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 33 de drumuri nationale pe care le gasiti pe pagina de internet a Infotrafic. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se mai afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben.

LIVE TEXT Iarna grea. A2, A3, A4 si 34 drumuri nationale, inchise joi dimineata. 200 de trenuri anulate. 24 de localitati din Galati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si tronsonul A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 34 de drumuri nationale pe care le gasiti pe pagina de internet a Infotrafic. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se mai afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben. UPDATE ORA 07:15 Au fost redeschise traficului maritim porturile Constanta Sud, Constanta Nord, Mangalia si Midia.

Buzau: 31 de sate sunt inca izolate din cauza zapezii.

Un numar de 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca inchise, transmite Mediafax. Potrivit Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, cele 31 de sate izolate sunt din localitatile Bala Alba, Boldu, Bradeanu, Cochirleanca, Largu, Murgesti, Pietroasele, Robeasca, Rusetu, Sageata, Scutelnici, Vilcelele si Pardosi. Acelasi document .

LIVE TEXT Iarna grea. A2, A3, A4 si peste 30 de drumuri nationale, inchise joi dimineata. Mai mult de 200 de trenuri, anulate. Sute de localitati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si tronsonul A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 34 de drumuri nationale pe care le gasiti pe pagina de internet a Infotrafic. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se mai afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben. UPDATE ORA 08:20 Peste jumatate din localitatile din Buzau sunt izolate, adica 40 de comune cu 102 sate. Si in Calarasi sunt izolate 44 de localitati.

Oameni rupti de restul lumii in trei localitati galatene

Peste 4. 000 de oameni din trei localitati galatene au fost rupti de restul lumii. Cea mai grav afectata a fost comuna Lupele, care a avut de suferit si anul trecut, din cauza inundatiilor. Autoritatile au.

Batran blocat in casa din cauza zapezii, salvat de militari

Militarii valceni au ajutat, vineri, un batran blocat in propria locuinta din cauza zapezii. Barbatul in varsta de 80 de ani, din comuna Popesti, nu mai iesise din casa de aproape o saptamana, de cand nu a mai putut deschide usa din cauza nametilor.

inchiderea drumurilor din cauza zapezii ar fi putut fi evitata

Inchiderea drumurilor din cauza zapezii ar fi putut fi evitata daca ar fi existat perdele de protectie. Acestea vor fi plantate insa abia din primavara de catre Romsilva, desi Guvernul a alocat demult banii.

Toate drumurile din Calarasi, in continuare inchise din cauza zapezii

Drumurile din judetulCalarasi sunt in continuare inchise, dupa ce s-a dat acest ordin miercuri dupa-amiaza, odata cu instituirea codului rosu de viscol. Prefectul de Calarasi,George Iacob, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )