Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trei medalii de aur si una de bronz pentru Romania la Olimpiada Internationala de Informatica

B1 B1,
Trei medalii de aur si una de bronz pentru Romania la Olimpiada Internationala de Informatica

Romania a adunat trei medalii de aur si una de bronz la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Informatic, care s-a incheiat vineri. Cele patru medalii au promovat tara noastra pe pozitia de lider in. continuă pe B1

Romania, trei medalii de aur si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica. Romania devine prima tara din UE ca palmares la acest concurs

Romania a ocupat primul loc in UE la Olimpiada Internationala de Informatica de anul acesta. Elevii romani au castigat trei medalii de aur si una de bronz, au declarat pentru HotNews. ro organizatorii olimpiadei. Adrian Budau, Alexandru Gavrila Liceul International de Informatica Bucuresti) si Darius Buhai Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita), au obtinut medalii de aur, iar bronzul a fost castigat de Stefan Voroneanu Colegiul National I. Caragiale din Ploiesti). Descarca din articol Subiectele de la Olimpiada Internationala de Informatica 2012 .

Romania a ocupat primul loc in UE la Olimpiada Internationala de Informatica.

Romania a ocupat primul loc in UE la Olimpiada Internationala de Informatica de anul acesta. Elevii romani au castigat trei medalii de aur si una de bronz, au declarat organizatorii olimpiadei, citati de HotNews. ro. Adrian Budau, Alexandru Gavrila Liceul International de Informatica Bucuresti) si Darius Buhai Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita), au obtinut medalii de aur, iar bronzul a fost castigat de Stefan Voroneanu Colegiul National I. Caragiale din Ploiesti). Olimpiada .

FMI a aprobat a saptea transa a imprumutului pentru Romania.

Board-ul FMI a aprobat, vineri, cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 514 milioane euro), din suma totala de 3,5 miliarde euro, potrivit Mediafax. Astfel, suma totala pusa la dispozitia Romaniei pana in prezent de la inceputul acordului cu FMI este de 3,1 miliarde euro. O misiune a FMI s-a aflat la Bucuresti in perioada 31 iulie - 14 august pentru cea de-a sasea evaluare a .

Crearea de locuri de munca, cel mai dificil lucru pentru Romania in urmatorii zece ani

Cel mai dificil lucru pentru tara noastra in urmatorii zece ani va fi sa creeze noi locuri de munca si sa le mentina pe cele actuale, a declarat Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori BVB) si economist sef al BCR.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )