Libnet.ro
UNICEF

18:00

Trei morti si mai multi raniti intr-o explozie produsa la o termocentrala din Kosovo

B1 B1,
Trei morti si mai multi raniti intr-o explozie produsa la o termocentrala din Kosovo

Cel putin trei persoane au murit si multe altele au fost ranite dupa o explozie care s-a produs vineri intr-o centrala termica din apropiere de capitala kosovara, Pristina. Pana in prezent, bilantul. continuă pe B1

Doi morti si patru raniti, in urma unei explozii in Italia

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, intr-o explozie produsa in Foggia, Italia, din cauza unei scurgeri de gaze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Trei militari ucraineni, raniti intr-un asalt al militantilor prorusi. Oficialii din Ucraina solicita sprijin din partea Occidentului

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt la care au participat aproximativ 300 de militanti prorusi, la Luhansk. Separatistii au folosit arme automate, mortiere si lansatoare de rachete, spun.

Trei militari, raniti intr-un asalt al prorusilor, la Lugansk

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt cu armament greu, marti noapte, la Lugansk, in estul tarii, au anuntat autoritatile ucrainene, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Mai multi reprezentanti ai Curtii de Conturi, decorati de Basescu

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multi rearezentanti ai Curtii de Conturi. Este o onoare de a aratat respect institutiei care se ocupa de vecherea la utilizarea banului public. Este important pentru toate celelalte institutii publice sa avem o Curte de Conturi puternica si care sa solutioneze prin imbunatatire a utilizarii banului public, a declarat Basescu.

Cand ti se trimit mai multi fani pe internet esti victima unei escrocherii

Mii de utilizatori au cazut in capcana unor escrocherii care le promit mai multi fani followeri) pe Twitter in schimbul datelor de autentificare in retea, dupa ce un grup de infractori a exploatat platforma de autentificare a retelei, TweetDeck si.

UPDATE Ultimele cifre BRAT: Click vinde de aproape trei ori mai mult decat primele patru generaliste impreuna / Romania libera in scadere abrupta. Tolontan: BRAT a prins Romania libera ca si-a umflat tirajul ani de zile cu 60%

Liderul ziarelor romanesti, tabloidul Click!, a avut in primul trimestru al anului vanzari medii pe aparitie de aproape trei ori mai mari decat Evenimentul ZIlei, Jurnalul National, Adevarul si Romania libera la un loc, potrivit ultimelor cifre BRAT. Al doilea cel mai vandut ziar, tabloidul Libertatea a avut, la randul sau, vanzari medii mai mari decat toate cele patru generaliste plus Gazeta Sporturilor impreuna. Comparativ cu primul trimestru al anului trecut, vanzarile Romania libera, ziarul omului de afaceri Dan Adamescu, retinut joi de DNA, au suferit cea mai abrupta scadere. UPDATE Legat de vanzarile RL, Catalin Tolontan scrie, vineri, pe blogul sau: Catavencii au avut dreptate: BRAT a prins Romania Libera ca si-a umflat tirajul, ani de zile, cu 60%.

Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

Trei politisti au fost ucisi miercuri seara, iar alti doi au fost raniti, in urma unui atac armat, la Moncton, o provincie in estul Canadei. O a treia persoana a fost ranita si spitalizata. Un barbat de 24.

SUA: Un mort si cel putin sapte raniti, intr-un atac armat produs intr-un campus universitar din Seattle

Opersoana a murit si cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite. Atacul a avut loc in campusul Universita.

Sapte raniti, intr-un atac armat in Seattle

Cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )