Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trei persoane care participau la manifestarile de la Iasi, ridicate de politisti, dupa un ...

România Liberă România Liberă,
Trei persoane care participau la manifestarile de la Iasi, ridicate de politisti, dupa un ...

Trei persoane care participau la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi au fost ridicate si duse la sediul Politiei, dupa ce au fost implicate in conflicte, conform Mediafax. Doua dintre cele trei persoane au fost ridicate de politisti imbracati in civil, dupa ce intre acestea a izbucnit un conflict spontan. Cei doi manifestanti au fost dusi la sectia de Politie numarul 3 din Iasi. Exista intr-adevar doua persoane duse la sectia de Politie pentru stabilirea identitatii, dar inca nu au fost . continuă pe România Liberă

Trei persoane, ranite intr-un accident petrecut intre Timisoara si Buzias.

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut pe drumul dintre Buzias si Timisoara, in apropierea localitatii Mosnita Noua, dupa ce un autovehicul Volkswagen Passat a intrat intr-o cisterna, informeaza Mediafax. Potrivit politistilor de la fata locului, soferul autoturismului Volkswagen Passat nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed si a intrat in plin intr-o cisterna care circula regulamentar pe .

Quebec: Cel putin trei persoane au murit si altele 30 sunt date disparute in urma unui incendiu izbucnit la un azil de batrani

Cel putin trei persoane au murit si altele 30 sunt date disparute dupa ce un incendiu a izbucnit la un azil de batrani din Quebec. Focul a fost anuntat serviciului de urgenta la miezul noptii, insa pana au.

Accident cu 2 masini si un microbuz la Lazu. Trei persoane au fost ranite

Accident in lant la Lazu. Trei masini printre care si un microbuz plin cu pasageri au fost implicate in acest eveniment. Trei dintre pasagerii din mijlocul de transport in comun au nevoie de ingrijiri medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )