Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o statie de maxi-taxi din Arges

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o statie de maxi-taxi din Arges

Un dublu accident rutier a avut loc sambata, pe DN 65, Pitesti-Slatina, in comuna argeseana Albota. Trei persoane au fost preluate de Ambulanta. continuă pe Adevărul

Atac armat in Statele Unite. O persoana a fost ucisa, iar mai multe au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Autorittile americane au anuntat ca cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite de un atacator care a deschis focul in barul unui hotel din centrul statului Pennsylvannia, relateaza.

Atac aerian cu repercusiuni: Un grup de manifestanti a intrat intr-o baza militara turca si a incendiat doua tancuri

Cel putin zece persoane au fost ranite dupa ce un grup de manifestanti a intrat inr-o baza militara turca, situata in apropiere de Dohuk, in regiunea semiautonoma Kurdistanul irakian, potrivit unor locuitori si oficiali locali, relateaza Reuters.

Accident grav in Capitala. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un autobuz

Doua persoane au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui accident produs pe Soseaua Petricani, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei. Conducatorul unui autovehicul, care se deplasa pe So.

Explozie uriasa in apropierea ambasadei Rusiei in Damasc. Patru persoane au fost ranite

O bomba a explodat in cartierul nord-estic al capitalei Siriei, Damasc, joi, a informat presa de stat. Aceasta e a treia astfel de explozie in mai putin de o saptamana, conform news. ro. Un.

Un tanar de 21 de ani si-a ucis parintii si alte trei persoane, inainte de a disparea fara urma

Un tanar in varsta de 21 de ani din SUA si-a impuscat mortal parintii dupa care a ucis cu aceeasi arma o alta familie intreaga. in total, tanarul a omorat cinci oameni. Politia este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )