Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trei puncte pretioase. Prima victorie a Romaniei spre Rusia

România Liberă România Liberă,
Trei puncte pretioase. Prima victorie a Romaniei spre Rusia

Tricolorii au obtinut prima lor victorie sub comanda selectionerului german Christoph Daum, dupa un debut cu stangul in campania pentru Rusia 2018, 1-1 acasa cu Muntenegru. continuă pe România Liberă

Seara NEBUNA in preliminariile CM. Campioana europeana Portugalia a invins la scor de tenis pe Andorra, in timp ce Insulele Feroe au obtinut trei puncte pretioase in deplasarea din Letonia. Care sunt celelalte rezultate (FOTO)

Vineri seara a adus din nou meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. A fost o seara cu multe goluri si diferente extraordinare de scor. Campioana europeana Portugalia a invins la.

VIDEO Armenia - Romania 0-5/ Prima victorie a lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Romania s-a impus fara emotii in fata Armeniei, la Erevan, scor 5-0, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Malakyan le-a facut misiunea mai usoara tricolorilor, dupa ce in minutul 3 al partidei a comis hent pe linia portii si a fost eliminat. Este prima victorie a selectionerului Christoph Daum pe banca nationalei si prima victorie a Romaniei in Grupa E.

Christoph Daum, dupa victoria in fata Armeniei: Mergem sa luam trei puncte in Kazahstan

Noul antrenor al Nationalei Romaniei s-a declarat incantat de victoria in fata Armeniei, 5-0, dar pentru tricolori urmeaza o deplasare dificila, in fata Kazahstanului Echipa a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )