Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trei studenti din Alba si Cluj, arestati pentru trafic de droguri. Consumau si vindeau cannabis

Adevărul Adevărul,
Trei studenti din Alba si Cluj, arestati pentru trafic de droguri. Consumau si vindeau cannabis

Trei studenti, doi din Cluj si unul din Alba, au fost arestati la propunerea DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri. Mandatele au fost emise saptamana trecuta la Tribunal si confirmate in 10 noiembrie 2014 la Curtea de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Trei studenti, doi din Cluj si unul din Alba, arestati pentru trafic de droguri

Trei studenti, doi din Cluj si unul din Alba, au fost arestati la propunerea DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri. Mandatele au fost emise saptamana trecuta la Tribunal si confirmate in 10 noiembrie 2014 la Curtea de Apel Alba Iulia.

Kovesi cere arestarea deputatului PNL Mircea Rosca pentru trafic de influenta

Actualizare 17:19 Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea preventiva a deputatului PNL Mircea Rosca, pentru doua infractiuni de trafic de influenta, dintre care una in forma continuata 4 acte materiale).

Cluj: Caritate pentru educatie performanta

Transylvania College a gasit o reteta inedita pentru a strange banii necesari pentru sustinerea elevilor performanti, dar care au posibilitati materiale reduse. Balul Anual este un eveniment in care persoanele cu o situatie materiala buna pot decide sa ii sustina pe tinerii promitatori.

UPDATE. Patru dintre membrii clanului Domnu din Bucuresti, urmariti penal pentru tentativa de omor

Membrii clanului Domnu in Capitala sunt cautati de politisti pentru tentativa de omor impotriva a doi barbati, tata si fiu. Astfel, ofiterii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins, marti dimineata, la mai multe adrese din Capitala. Patru dintre ei sunt urmariti penal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )