Libnet.ro
UNICEF

23:30

Trei tiglari din Cluj, retinuti pentru santaj si inselaciune

România Liberă România Liberă,
Trei tiglari din Cluj, retinuti pentru santaj si inselaciune

Trei barbati din Cluj au fost retinuti, luni, si urmeaza sa fie dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, pentru infractiunile de santaj si inselaciune. Cei trei sunt cunoscuti pentru fapte comise cu violenta si amenintari. continuă pe România Liberă

Jurnalistii din Crimeea, retinuti in Ucraina, au fost eliberati

Cei doi jurnalisti de la un ziar din Crimeea, retinuti in estul Ucrainei de organizatia nationalista radicala ucraineana Pravii Sektor, au fost eliberati, a anuntat redactorul-sef al publicatiei, potrivit.

Focare de Boala limbii albastre la bovine, identificate in trei localitati din Buzau

Focare de Boala limbii albastre la bovine, confirmata pentru prima data in Romania, in judetul Buzau, au fost identificate in localitatile Sarulesti, Bisoca si Beceni, dar exista suspiciuni ca exista.

Dorel, in varianta penala: trei barbati din Cluj au fost prinsi santajand pentru pentru mici reparatii la case

Cereau initial sume modice pentru lucrari de inlocuire a jgheaburilor si tiglelor de pe acoperisurile caselor, iar apoi scoteau mii de euro santajandu-i si amenintandu-i pe cei care i-au angajat. Este strategia prin care trei barbati, care au fost prinsi in flagrant de politisti, au castigat sume mari de bani la Cluj.

Tranzactie: Vodafone Group plateste 72,8 mil. de euro pentru trei sferturi din Hellas Online

Grupul Vodafone va cumpara 72,7% din actiunile furnizorului grec de servicii de internet Hellas Online, in schimbul a 72,7 milioane de euro, de la Intracom Group si fondul de investitii World Equities Investments Holdings, a anuntat luni grupul britanic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )