Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei zile consecutive de post pot regenera intregul sistem imunitar-studiu

Hotnews Hotnews,
 Trei zile consecutive de post pot regenera intregul sistem imunitar-studiu

Intregul sistem imunitar al unei persoane poate fi reimprospatat daca aceasta tine post timp de trei zile. Acest lucru este posibil pentru ca procesul impulsioneaza organismul sa produca noi celule albe in sange, potrivit unui nou studiu. Descoperirea, descrisa ca fiind remarcabila, arata ca regenerarea sistemului imunitar dupa un post de trei zile este posibila chiar si in cazul persoanelor in varsta. continuă pe Hotnews

Batran de 80 de ani, uitat incuiat trei zile intr-o primarie din Bacau. Primarul: S-a simtit bine, altfel striga dupa ajutor

Un barbat de 80 de ani, din comuna bacauana Vultureni, a fost uitat incuiat trei zile in sediul primariei din localitate, unde se dusese dupa o adeverinta.

Bacau: Un batran de 80 de ani a fost uitat incuiat trei zile intr-o primarie

Un barbat de 80 de ani, din comuna bacauana Vultureni, a fost uitat incuiat trei zile in sediul primariei din localitate, unde se dusese dupa o adeverinta, edilul sustinand ca batranul s-a simtit bine cat a stat inchis in cladire, altfel ar fi deschis o fereastra si ar fi strigat dupa ajutor, relateaza Mediafax.

Patania unui batran de 80 de ani. S-a dus dupa o adeverinta si a ramas trei zile incuiat in Primarie

Un barbat de 80 de ani a fost uitat incuiat trei zile in sediul primariei din comuna bacauana Vultureni. Omul se dusese la Primarie dupa o adeverinta. Edilul sustine ca batranul s-a simtit bine cat a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )