Libnet.ro
UNICEF

05:30

Treisprezece perchezitii la Sibiu si Bucuresti, la sediile Carpatica Asigurari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Treisprezece perchezitii la Sibiu si Bucuresti, la sediile Carpatica Asigurari

Treisprezece perchezitii sunt efectuate miercuri in Sibiu si Bucuresti, la domiciliile si sediile SC Carpatica SA, intr-un dosar in care se cerceteaza fapte de constituire a unui grup infractional organizat, instigare la abuz in serviciu, delapidare, spalare de bani, instigare la fals informatic si abuz in serviciu, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sefii Carpatica Asigurari, suspectati de delapidare si abuz. Perchezitii la sediile Carpatica SA

Procurorii DIICOT Sibiu efectueaza miercuri 13 perchezitii in Sibiu si Bucuresti, la domiciliile si sediile Carpatica SA. Sunt investigate infractiuni de constituire a unui grup infractional, instigare la abuz.

Perchezitii la Carpatica Asigurari. Procurorii acuza ca s-a tergiversat inregistrarea unui deficit de 106 mil. lei la rezerva de dauna pentru a evita suspendarea autorizatiei de functionare - surse

Treisprezece perchezitii sunt efectuate miercuri in Sibiu si Bucuresti, la domiciliile si sediile SC Carpatica SA, intr-un dosar in care se cerceteaza fapte de constituire a unui grup infractional organizat, instigare la abuz in serviciu, delapidare, spalare de bani, instigare la fals informatic si abuz in serviciu, informeaza Agerpres.

Perchezitii in Bucuresti si Sibiu, la sediile Carpatica Asig si la domiciliul omului de afaceri Ilie Carabulea, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in serviciu si instigare la fals informatic.

Perchezitii la sediile Carpatica Asig si la mai multe persoane in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in.

10 persoane cercetate de DIICOT in dosarul Carpatica Asigurari

Procurorii DIICOT Sibiu efectueaza cercetari fata de 10 suspecti pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals informatic, fals material in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )