Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tren ce transporta combustibil a deraiat si A LUAT FOC, in Canada.

România Liberă România Liberă,
Un tren ce transporta combustibil a deraiat si A LUAT FOC, in Canada.

Orasul Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, sambata, dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc, au declarat surse oficiale pentru ABC News, potrivit Mediafax. Trenul, care avea 80 de vagoane, a explodat sambata dimineata, in jurul orei 01. 00 ora Romaniei). Potrivit dispecerului Stan Wheeler, peste 30 de pompieri se afla la fata locului. Radio-Canada a anuntat ca trenul mergea spre Maine. Pentru moment nu este clar cum a deraiat . continuă pe România Liberă

Canada: Un oras a fost evacuat dupa ce un tren cu combustibil a luat foc

Orasul Lac-Megantic, din provincia canadiana Quebec, a fost evacuat dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc. Trenul cu 80 de vagoane a explodat sambata dimineata, in jurul.

VIDEO Canada: un tren incarcat cu titei a deraiat si a luat foc. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate

Un intreg oras din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, dupa ce un tren de marfa care transporta titei a deraiat sambata dimineata si a luat foc, informeaza ABC News.

FOTO VIDEO Un tren incarcat cu titei a deraiat si a explodat in Canada. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, iar zeci de cladiri au fost distruse

Un intreg oras din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, dupa ce un tren de marfa care transporta titei a deraiat sambata dimineata si a luat foc, informeaza ABC News.

Un oras din Quebec a fost evacuat dupa deraierea unui tren care transporta combustibil

Orasul Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, sambata, dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc, au declarat surse oficiale pentru ABC News, potrivit Mediafax.

Un avion a luat foc dupa o aterizare ratata pe aeroportul din San Francisco. Autoritatile nu au raportat eventuale victime

Un Boeing 777 al companiei aeriene sud-coreene Asiana Airlines a luat foc pe aeroportul international din San Francisco dupa ce a ratat aterizarea sambata in jurul orei 18:30 GMT 21:30, ora Romaniei), conform.

VIDEO. Un avion a luat foc, dupa o aterizare ratata pe aeroportul din San Francisco.

Un Boeing 777 al companiei aeriene Asiana Airlines a luat foc pe aeroportul international din San Francisco dupa ce a ratat aterizarea sambata dupa-amiaza, conform autoritatii federale a aviatiei FAA), citata de AFP, potrivit Mediafax. Autoritatile nu au raportat eventuale victime, insa imaginile transmise de televiziuni aratau avionul in flacari pe o pista a aeroportului. BBC News relateaza pe site-ul sau ca fotografii postate pe Twitter aratau pasageri fiind evacuati pe iesirile .

O scrisoare care continea explozibil a luat foc la un oficiu postal din Grecia

O scrisoare care continea explozibil, expediata probabil de catre anarhistii radicali italieni, a luat foc miercuri intr-un centru de sortare al unui oficiu postal din nordul Atenei, fara a produce victime, a.

Alerta maxima in provincia canadiana Quebec. Un oras intreg a fost evacuat dupa deraierea unui tren care transporta combustibil

Este alerta maxima in provincia canadiana Quebec dupa ce un tren de marfa care transporta petrol a deraiat. Un intreg oras, situat la 250 de kilometri de Montreal, a fost evacuat in urma incidentului. Martorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )