Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trenuri de calatori, oprite la intrarea in Capitala. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Trenuri de calatori, oprite la intrarea in Capitala. Care este motivul

O defectiune la sistemul electronic de dirijare a traficului feroviar prin semafoare a cauzat, miercuri, intarzieri de pana la 140 de minute la garniturile care trebuie sa ajunga in Gara de Nord din Capitala si care asteapta la intrarea in Bucuresti, potrivit CFR Calatori. continuă pe România Liberă

Nu se imbolnavesc niciodata de cancer si traiesc pana la 120 de ani! Afla care este secretul genial al acestor oameni!

Persoanele din acest trib nu se imbolnavesc niciodata, nu stiu ce inseamna cancerul si traiesc pana la 120 de ani. Este incredibil care este secretul lor. Standardele lor de viata sunt diferite de ale noastre, a.

Decizie surprinzatoare a instantei: Mihail Vlasov, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat de dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat pentru dare de mita. Decizia nu este.

Adrian Sarbu a venit la instanta pentru primul termen in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala (VIDEO)

Adrian Sarbu s-a prezentat marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, pentru primul termen in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si complicitate la delapidare,.

VIDEO De ce a renuntat Gabriela Firea la studiile doctorale, ce spune despre condamnarea lui Voiculescu, cum o lauda pe sefa DNA si care este marea dilema in familia Pandele

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca si-a inghetat studiile doctorale la ASE din lipsa de timp si pentru ca mi-am dorit sa contribui doar eu, personal, la realizarea lucrarii de doctorat. Fara inspiratie. Firea, care a lucrat ani de zile in trustul Intact, inclusiv in pozitii de management, afirma ca m-a surprins si m-a afectat condamnarea lui Voiculescu, dar evita sa o califice pe motiv ca ar fi un lucru gresit sa o faca, dar spune ca este o decizie a instantei care trebuie respectata de toata lumea. Candidatul PSD o lauda pe Laura Codruta Kovesi, afirmand ca este un exemplu care o va ajuta, mai ales in fata acelora care cred ca femeia este potrivta mai mult pentru activitati casnice. Despre candidatura sotului, Florentin Pandele, la un nou mandat de primar in Voluntari: In urmatoarele doua saptamani vom lua o decizie. Vorbim si noi cu persoane care poate sunt mai intelepte decat noi sa ne dea o parere, sa ne dea un sfat. Dvs ce ati face? .

Care este profilul absolventului de gimnaziu, in viziunea Ministerului Educatiei

Odata cu adoptarea planului-cadrul pentru clasele V-VIII, Ministerul Educatiei a prezentat si o portretul absolventului de gimnaziu, dupa 4 ani de studiu dupa noul plan-cadru. Astfel, absolventul de gimnaziul trebuie sa poata sa se angajeze intr-un dialog proactiv, sa isi exprime opiniile, ideile sau sentimentele prin mesaje verbale sau scrise, si sa utilizeze, la nivel elementar, cel putin 2 limbi straine. Totodata, absolventul trebuie sa fie constient de propria sa invatare, sa fie capabil sa faca aprecieri privind calitatile sale personale, sa aiba initiativa in rezolvarea unor probleme ale grupurilor din care face parte si in explorarea unor provocari cu care se confrunta comunitatea din care face parte.

Care este legatura intre sanatatea orala si sanatatea mintala

Un studiu publicat recent in revista de specialitate Journal of the American Geriatrics Society, si efectuat de un grup de cercetatori americani pe baza investigatiilor medicale privind sanatatea orala si cea mintala intre anii 1993 si 2013, arata ca exista o legatura intre sanatatea orala deficitara si declinul cognitiv in randul adultilor. Cu toate astea, cercetatorii subliniaza ca nu exista suficiente dovezi pentru a demonstra ca este vorba despre o legatura de tip cauzal.

Editie speciala 360 de grade: Care este diferenta dintre alergii si intoleranta la diverse alimente (VIDEO)

Alina Badic a vorbit sambata, impreuna cu invitatii sai, in cadrul editiei speciale a emisiunii 360 de grade, despre alimentele care pot provoca inflamatii, care pot agrava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )