Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trenurile circula cu restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate

B1 B1,
Trenurile circula cu restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate

Compania CFR a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza. continuă pe B1

Restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile vor avea intarzieri de pana la 30 de minute

Trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile ar putea ajunge la destinatii cu.

Restrictii de viteza impuse de CFR din cauza temperaturilor ridicate

Compania CFR a instituit de marti, ora 15:00, restrictii de viteza pentru garniturile de tren, anuntand ca acestea ar putea ajunge cu intarzieri intre 30 si 60 de minute la destinatii. Limitarile de viteza.

CFR anunta intarzieri la trenuri din cauza caniculei

Toate trenurile de calatori circula de marti dupa-amiaza cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate si ar putea ajunge la destinatii cu intarzieri intre 30 si 60 de minute, a anuntat compania CFR.

Testarea farfuriei zburatoare conceputa de NASA, amanata din cauza conditiilor meteo nefavorabile

NASAa amanat testarea farfuriei zburatoare pentru miercuri, 11 iunie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, scrie Space. com. Data initiala pentru testarea tehnologiei Low-Density Supersonic .

Doi morti din cauza unui telefon cazut in toaleta

Doua persoane au murit in incercarea de a salva un telefon cazut intr-o fosa septica, anunta CNET. O femeie din China si-a scapat telefonul in toaleta, un dispozitiv cumparat recent, pentru putin peste.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )