Libnet.ro
UNICEF

11:30

Trezoreria va plati anticipat sapte miliarde lei pentru fonduri europene in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trezoreria va plati anticipat sapte miliarde lei pentru fonduri europene in 2014

Ministerul Finantelor Publice MFP) va realiza plati anticipate in valoare de sapte miliarde lei, in acest an, pentru proiecte finantate din fonduri europene, a declarat ministrul de resort, Ioana Petrescu. continuă pe Ziarul Bursa

Dacia a avut afaceri de peste 18 miliarde lei anul trecut. Profitul a urcat cu 21%

Dacia a avut anul trecut un profit net de 337,4 milioane lei, in crestere cu 21% fata de rezultatul din 2012, iar cifra de afaceri a urcat cu peste cinci miliarde lei, la 18,4 miliarde lei, arata raportul financiar al producatorului auto. Numarul de angajati a crescut cu aproape 400 anul trecut, depasind 14. 000, iar cheltuielile salariale s-au marit cu 130 milioane lei. Raportul arata ca au fost suprimate intr-un an peste 700 de posturi de conducere de la 1628, la 900).

Activele din pensiile private au ajuns la 15,7 miliarde lei

Valoarea activelor totale aflate in administrare la nivelul intregului sistem de pensii private, la data de 31 martie, a fost de 15,7 miliarde lei 3,52 miliarde euro), in crestere cu aproape un miliard lei fa and ta de 31 decembrie 2013, informeaza un comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) remis astazi redactiei.

Societe Generale dispune de 4 miliarde euro pentru crestere organica si achizitii

Societe Generale SA, a doua mare banca din Franta, dispune de o suma de pana la 4 miliarde euro pentru crestere organica si achizitii, in urmatorii trei ani, conform afirmatiilor facute ieri de directorul executiv Frederic Oudea.

ExxonMobil va plati Schlumberger 80 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 286,4 milioane de lei 80,2 milioane de dolari) in urmatorii doi ani companiei Schlumberger pentru lucrari aferente explorarii si forajului petrolier in Marea.

Utile: De ce este cascatul contagios? Ne ajuta sa ne racorim creierul si sa intram intr-o stare de alerta; Dieta suedeza te ajuta sa scapi de pana la 5 kilograme in 7 zile. Meniul complet; Sapte pasi importanti pentru ca orice femeie sa previna cancerul

Suc detoxifiant pentru rinichi din trei ingrediente de sezon. Rinichii tai sunt organe sensibile, care filtreaza multe din toxinele care iti circula prin corp. Factorii de risc ai cancerului colorectal. Cancerul intestinului mare este mai greu de depistat daca nu mergi la medic cu scopul de a-l descoperi. Asadar, vezi care.

2,3 miliarde euro pentru sustinerea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Comisia Europeana CE) lanseaza, in perioada de programare 2014 - 2020, programul COSME, al carui scop este sa sustina competitivitatea intreprinderilor mici si mijlocii IMM) si sa stimuleze antreprenoriatul la nivelul Uniunii Europene. Valoarea acestuia este de 2,3 miliarde euro, potrivit reprezentantilor CE.

Pierderi de 51,5 milioane lei pentru FP, dupa primele patru luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna aprilie un profit de 27,47 milioane lei si a acoperit astfel o parte din pierderile din luna martie, incheind primele patru luni cu un rezultat negativ de 51,5 milioane lei 11,6 milioane euro).

Pierdere de 144 milioane de lei pentru Alro

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a inregistrat, in primul trimestru din 2014, o pierdere neta ajustata de 51 de milioane de lei, comparativ cu o pierdere neta ajustata de 27 de milioane de lei, in T1 2013, in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara IFRS), potrivit unui comunicat al companiei.

Finantare de 4 milioane lei pentru proiecte de constientizare a tinerilor privind protectia mediului

La ini and tiativa Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Guvernul a aprobat, in and sedin and ta de ieri, crearea unui program de finan and tare cu 4 milioane lei prin Administra and tia Fondului pentru Mediu, pentru proiecte de con and stientizare a tinerilor privind problematica protec and tiei mediului, in cadrul evenimentelor organizate in 2015, la Cluj-Napoca, cu ocazia acordarii titlului de capitala europeana a tineretului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Mediu remis redactiei.

Administratorii se asteapta la active de 5-6 milioane de lei pentru OTP Premium Return

OTP Asset Management a lansat, ieri, fondul inchis de investitii OTP Premium Return, denominat in lei, care utilizeaza strategii Absolute-Return, ce permit captarea oportunitatilor de investitii pe o scara larga, pe diverse piete si clase de active.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )