Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un tribunal din Sofia a aprobat extradarea unui lider interlop in Romania

B1 B1,
Un tribunal din Sofia a aprobat extradarea unui lider interlop in Romania

Un tribunal din Sofia a aprobat extradarea in Romania a liderului interlop Evelin Banev, alias Brendo. Justitia din Romania a solicitat Bulgariei extradarea lui Evelin Banev pentru a fi judecat intr-un caz de. continuă pe B1

Un tribunal din Sofia a aprobat extradarea unui lider interlop in Romania. Decizia nu este definitiva

Un tribunal din Sofia a aprobat extradarea in Romania a liderului interlop Evelin Banev, alias Brendo, in virtutea unui mandat european de arestare emis de autoritatile romane, informeaza site-ul Novinite. com,.

Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului Victor Faur in SUA. Decizia nu este definitiva

Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului Victor Faur, originar din Arad, in Statele Unite, unde este acuzat de accesara serverelor NASA. Daca decizia va fi confirmata de o instanta superiora,.

Lider interlop din Prahova, eliberat din arest.

Un lider al lumii interlope din Prahova, Sandu Zamfir, zis Austrainu, si fiii lui au fost eliberati din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Ploiesti, relateaza Mediafax. Initial, magistratii de la Tribunalul Dambovita au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea pentru Sandu Zamfir, dar si pentru cei trei fii ai acestuia: Sandu Cosmin, Sandu Florin si Curca Lorenz. Procurorii DIICOT, care ii ancheteaza pe cei patru, precum si pe .

Bunurile unui lider al principalului partid de opozitie din Turcia au fost confiscate.

Autoritatile turce au confiscat bunurile candidatului la alegerile municipale din Istanbul al Partidului Republican al Poporului CHP), principala formatiune a opozitiei turce, anunta presa turca , potrivit Mediafax. Fondul de asigurare a depozitelor de economii TMSF) a anuntat aceasta decizie joi seara, dupa ce Mustafa Sarigul si alti noua creditori nu au rambursat un imprumut de 3,5 milioane de dolari contractat in 1998, scrie cotidianul Hurriyet. Sarigul a denuntat aceasta masura ca .

General american: Daca NATO pleaca din Afganistan, exista riscul unui razboi civil

Generalul american in rezerva, Stanley McChrystal, a declarat ca dupa retragerea trupelor NATO din Afganistan, cel mai mare pericol pentru aceasta tara ramane amenintarea unui razboi civil. Potrivit generalului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )