Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tribunalul Bucuresti a decis iesirea din insolventa a Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Bucuresti a decis iesirea din insolventa a Hidroelectrica

ACTUALIZARE 14:32 Fondul Proprietatea solicita listarea rapida a Hidroelectrica, atat la BVB, cat si la LSE Franklin Templeton, administratorul de investitii al Fondului Proprietatea, saluta inchiderea procedurii de insolventa a Hidroelectrica, potrivit deciziei instantei de astazi, si cere listarea duala a companiei, atat la Bursa de Valori Bucuresti, cat si la London Stock Exchange, potrivit unui comunicat trimis redactiei. ---------- Compania Hidroelectrica iese din insolventa, a decis astazi Tribunalul Bucuresti, transmite Digi24. Decizia instantei nu este definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica iese din insolventa

Tribunalul Bucuresti a decis marti iesirea Hidroelectrica din insolventa, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, potrivit agerpres. ro. Decizia nu este definitiva, dar este.

Borza, dupa iesirea din insolventa a Hidroelectrica: Se poate incasa 1 mld. euro la IPO

Hidroelectrica a iesit marti din insolventa, Remus Borza, administratorului judiciar al companiei in ultimii ani, declarandu-se optimist cu privire la suma pe care statul va putea sa o incaseze pe actiunile pe care le va scoate la vanzare pe Bursa de.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Hidroelectrica iese din insolventa

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, in prima instanta, ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa. Decizia nu este definitiva si poate fi atracata cu recurs.

Hidroelectrica a iesit din insolventa

Hidroelectrica a iesit din insolventa. Decizia a fost luata de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Digi24. 20 iunie 2016 era ultimul termen pana la care producatorul putea iesi din.

Nicusor Constantinescu a facut scandal in sala de judecata si a fost amendat de 3 ori. Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare in dosarul politicianului

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au ramas in pronuntare in dosarul lui Nicusor Constantinescu, dupa ce l-au amendat de trei ori si l-au evacuat din boxa acuzatilor, vineri, cand acesta i-a intrerupt de mai multe ori pe magistratii care judeca procesul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta este acuzat de abuz in serviciu dupa ce a refuzat aprobarea construirii unui parc eolian.

Ion Iliescu: Victor Stanculescu a contribuit la iesirea din totalitarism si revenirea la democratie

Victor Atanasie Stanculescu, prin deciziile luate intr-un moment decisiv al istoriei recente, a contribuit la iesirea din totalitarism si revenirea la democratie, a afirmat duminica fostul presedinte Ion.

Ion Iliescu: Victor Atanasie Stanculescu a contribuit la iesirea din totalitarism si la revenirea la democratie

Victor Atanasie Stanculescu a contribuit la iesirea din totalitarism si revenirea la democratie prin deciziile luate intr-un moment decisiv al istoriei recente, a scris duminica seara, pe blogul sau, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Fostul general Victor Atanasie Stanculescu, condamnat pentru reprimarea Revolutiei de la Timisoara si ministru al Apararii in primul Guvern de dupa Revolutie, in perioada 1990 - 1991, a murit duminica, la varsta de 88 de ani.

Rasturnare de situatie in ceea ce priveste votul pentru BREXIT! Cand va fi posibila iesirea din UE

Marea Britanie va avea la dispozitie cel putin doi ani sa negocieze iesirea din Uniunea Europeana in cazul unui vot al majoritatii alegatorilor in acest sens, timp in care, teoretic,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )