Libnet.ro
UNICEF

00:08

Tribunalul Caras-Severin a anulat acordurile de mediu pentru constructia de microhidrocentrale in Muntii Tarcu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Caras-Severin a anulat acordurile de mediu pentru constructia de microhidrocentrale in Muntii Tarcu

Proiectele prin care se viza constructia unui numar de patru microhidrocentrale in situl Natura2000 Muntii Tarcu au fost oprite dupa ce instanta Tribunalului Caras-Severin a decis anularea Acordurilor de Mediu emise, in urma cu un an, de Agentia pentru Protectia Mediului Caras Severin, se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei Coalitia Natura2000 Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Tribunalului Caras-Severin a anulat acordurile de mediu pentru 4 microhidrocentrale ce ar fi urmat sa fie construite intr-un sit Natura 2000, in Muntii Tarcu

Tribunalului Caras-Severin a anulat acordurile de mediu pentru 4 microhidrocentrale ce ar fi urmat sa fie construite pe Raurile Bistra Marului, Sucu si Olteana, rauri care fac parte din situl Natura2000 Muntii Tarcu, potrivit Coalitia Natura 2000 Romania. Decizia nu este definitiva.

Acordurile de mediu pentru constructia de microhidrocentrale in Muntii Tarcu, anulate

Proiectele prin care se viza constructia unui numar de patru microhidrocentrale in situl Natura2000 Muntii Tarcu au fost oprite dupa ce instanta Tribunalului Caras-Severin a decis anularea Acordurilor de Mediu emise, in urma cu un an, de Agentia pentru Protectia Mediului Caras Severin, se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei Coalitia Natura2000 Romania.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO CARAS-SEVERIN. Primele note la BAC in judetul Caras-Severin

60,9% dintre aboslventii de liceu care au sustinut examenul de Bacalaureat au obtinut note de trecere.

Caras Severin: Mai multe persoane au fost intepate de albine dupa ce un microbuz care transporta stupi s-a rasturnat

Mai multi politisti si localnici au fost intepati de albine in judetul Caras-Severin, informeaza B1 TV. Un microbuz incarcat cu 40 de stupi s-a rasturnat intr-un sant pe drumul dintre Caransebes si.

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2842 seconds )