Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tripla sarbatoare pentru crestini: inaltarea Domnului, Sf. Constantin si Elena si Ziua Eroilor

România Liberă România Liberă,
Tripla sarbatoare pentru crestini: inaltarea Domnului, Sf. Constantin si Elena si Ziua Eroilor

Crestinii sarbatoresc, joi, inaltarea Domnului, la 40 de zile de la Pasti, precum si pe Sfintii Constantin si Elena. Totodata, de inaltare, romanii celebreaza Ziua Eroilor. continuă pe România Liberă

Zeci de crestini s-au adunat la Patriarhie cu ocazia triplei sarbatori: Ziua Eroilor, inaltarea Domnului si Sfintii Constantin si Elena (VIDEO)

Cu ocazia triplei sarbatori de joi,zeci de credinciosi s-au adunat la Patriarhia din Bucuresti pentru a se inchina la moastele Sfintilor Constantin si Elena si pentru a participa la slujbele oficiate,.

inaltarea Domnului Traditii, obiceiuri, superstitii

Potrivit credintei ortodoxe, la 40 de zile de la Invierea lui Iisus Hristos, joi, 21 mai, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului. Se inrosesc oua, se pregatesc bucate, intocmai ca la masa de Pasti, iar salutul este.

Principele Radu a petrecut inaltarea Domnului la Cluj-Napoca

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei si-a petrecut sarbatoarea de inaltarea Domnului la Cluj-Napoca. Principele Radu al Romaniei a luat parte la ceremoniile oficiale organizate in Cimitirul Eroilor, locul unde sunt ingropati peste 1. 000 de soldati romani, maghiari, germani si rusi, care au cazut in cele doua razboaie mondiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )