Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump a anuntat pe cine alege ca vicepresedinte

Antena3 Antena3,
Trump a anuntat pe cine alege ca vicepresedinte

Candidatul republican prezumtiv in alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, a anuntat sambata ca alegerea sa pentru postul de vicepresedinte este guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, cunoscut. continuă pe Antena3

Trump l-a ales pe guvernatorul Indianei, Mike Pence, pentru postul de vicepresedinte

Candidatul republican prezumtiv in alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, a anuntat astazi ca alegerea sa pentru postul de vicepresedinte este guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, cunoscut pentru opiniile sale foarte conservatoare si despre care miliardarul afirma ca va contribui la unificarea partidului, transmite AFP.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump l-a ales pe guvernatorul Indianei, Mike Pence, pentru postul de vicepresedinte

Candidatul republican prezumtiv in alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, a anuntat vineri ca l-a ales pe guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pentru postul de vicepresedinte, informeaza Reuters si AFP, preluate de agerpres. ro.

Alegeri SUA 2016. Trump si-a prezentat oficial candidatul la vicepresedintie - guvernatorul de Indiana, Mike Pence

Donald Trump si-a prezent sambata candidatul la vicepresedintie, guvernatorul de Indiana, Mike Pence, pe care l-a numit partenerul sau de campanie si prima sa alegere pentru a i se alatura in echipa republicana pentru Casa Alba, relateaza Associated Press.

Donald TRUMP asteapta sa devina presedintele SUA si si-a ales deja vicepresedintele

Candidatul republican prezumtiv in alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a ales pe guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pentru postul de vicepresedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )