Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump va fi dat judecata pentru ca incalcat Constitutia, evitand sa renunte la anumite proprietati cand a devenit presedinte

Hotnews Hotnews,
 Trump va fi dat judecata pentru ca incalcat Constitutia, evitand sa renunte la anumite proprietati cand a devenit presedinte

Procurorii generali ai Washingtonului si statului Maryland spun ca il vor da in judecata pe presedintele Trump luni, pentru ca ar fi incalcat clauzele anticoruptie din Constitutie acceptand plati si beneficii de la guverne straine de la mutarea sa in Casa Alba, relateaza Washington Post, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Donald Trump, dat in judecata pentru ca ar fi acceptat plati de la guverne straine, incalcand Constitutia

Procurorii din Maryland si din Washington DC il vor urmari in justitie pe presedintele american Donald Trump, pentru ca ar fi acceptat plati de la guverne straine, prin imperiul sau imobiliar, ceea ce incalca legea fundamentala a SUA, scrie Washington Post.

O noua actiune in instanta pe numele Gabriela Firea: Primarul general, dat in judecata pentru calomnie

Uniunea Salvati Romania USR) a anuntat vineri ca o actioneaza in judecata pe primarul general Gabriela Firea pentru declaratii calomnioase la adresa partidului dupa ce joi politistii au intrat.

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, a anuntat Ministerul Public. Decizia a fost luata de procurorii de la sectia de urmarire penala si criminalistica de la.

Un cunoscut lider al PNL, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, intr-un dosar instrumentat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe.

Lidera magiei albe din Romania, vrajitoarea Renata, judecata pentru inselaciune: ardea bani pentru dezlegarea unor blesteme de Necurat

Vrajitoarea Renata, care se lauda ca poate sa descopere problemele reale ale oamenilor si ca poate rezolva cazurile de dragoste in numai 24 de ore, a fost trimisa in judecata pentru.

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Vasile Horga, deputat la momentul comiterii faptei, pentru ucidere din culpa, informeaza Ministerul Public.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata pentru delapidare in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministrul al Economiei Adriean Videanu si alte noua persoane au fost trimise astazi in judecata de DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro. Procurorii ii acuza de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata pentru delapidare in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministrul al Economiei Adriean Videanu si alte noua persoane au fost trimise astazi in judecata de DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro. Procurorii ii acuza de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata, potrivit unui comunicat al DIICOT.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )