Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trump modifica programul de vize pentru a incuraja angajarea americanilor

Hotnews Hotnews,
 Trump modifica programul de vize pentru a incuraja angajarea americanilor

Donald Trump ordona agentiilor federale sa analizeze un proiect de limitare temporara a programului de vize folosit pentru a aduce muncitori inalt calificati in Statele Unite, deoarece incearca sa duca la bun sfarsit promisiunile din campania electorala de a pune America pe primul plan, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump invoca imunitatea prezidentiala pentru a scapa de un proces privind incitarea la violenta

Avocatii presedintelui american au argumentat in instanta ca Donald Trump nu poate fi dat in judecata dupa investirea sa de la casa Alba, chiar daca acesta a primit acuzatii de incitare la.

Donald Trump invoca imunitatea prezidentiala pentru a scapa de un proces

Avocatii presedintelui american au argumentat in instanta ca acesta nu poate sa fie dat in judecata dupa investirea sa la Casa Alba, intr-o incercare de a scapa de acuzatiile de incitare la violenta aduse impotriva lui Donald Trump dupa ce sustinatorii sai au agresat mai multi protestari la un eveniment de campanie din martie 2016, relateaza CNN.

Donald Trump invoca imunitatea prezidentiala pentru a scapa de un proces

Avocatii presedintelui american au argumentat in instanta ca acesta nu poate sa fie dat in judecata dupa investirea sa la Casa Alba, intr-o incercare de a scapa de acuzatiile de incitare la violenta aduse impotriva lui Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )