Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump si-a angajat noi avocati pentru a-l apara in procesul de impeachment, dupa ce mai multi l-au parasit

Adevărul Adevărul,
Trump si-a angajat noi avocati pentru a-l apara in procesul de impeachment, dupa ce mai multi l-au parasit

Fostul presedinte american Donald Trump a anuntat, duminica, ca a angajat doi noi avocati pentru a-l apara in procesul in care e pus sub acuzare, programat sa inceapa pe 9 februarie, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

SUA: Fostul presedinte Donald Trump anunta angajarea de noi avocati

Fostul presedinte american Donald Trump a anuntat duminica ca a angajat doi noi avocati pentru a-l apara in procesul de punere sub acuzare care va incepe pe 9 februarie, informeaza AFP, citata de Agerpres. Anuntul survine in urma stirilor aparute sambata in presa, potrivit carora cinci avocati dintre care doi ar fi urmat sa conduca echipa juridica) au renuntat sa-l reprezinte din cauza dezacordurilor legate de linia de aparare. Foarte respectatii avocati pledanti David Schoen si Bruce L. Castor Jr vor conduce acum echipa, a anuntat Donald Trump intr-un comunicat.

Fostul presedinte Donald Trump anunta angajarea de noi avocati

Fostul presedinte american Donald Trump a anuntat duminica ca a angajat doi noi avocati pentru a-l apara in procesul de punere sub acuzare care va incepe pe 9 februarie, informeaza AFP.

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )