Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupa Iris, in concert eveniment la Alba Iulia. Spectatorii vor fi actori in videoclipul nationalei de fotbal

Adevărul Adevărul,
Trupa Iris, in concert eveniment la Alba Iulia. Spectatorii vor fi actori in videoclipul nationalei de fotbal

Trupa rock Iris va sustine duminica un concert eveniment la Alba Iulia. Spectatorii prezenti vor deveni actori in videoclipul imnului nationalei de fotbal a Romaniei. Pentru aceasta vor fi impartite cateva mii de steaguri tricolore. Detalii au fost oferite de membri trupei intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Hai Romanie! , noul imn al echipei nationale de fotbal, prezentat de Iris la Alba Iulia

Trupa Iris a prezentat, sambata seara, la Alba Iulia, noul imn al echipei nationale de fotbal - Hai Romanie!, membrii formatiei spunand ca piesa este dedicata suporterilor simpli din toata tara.

VINo sa incalzesti un suflet, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Eveniment caritabil pentru un copil de 11 ani

De Ziua Nationala a Romaniei, clubul de voluntariat non-guvernamental Leo Fortress Alba Iulia este alaturi de Gabriel Murariu, un baiat de 11 ani cu probleme de auz, care are nevoie de un nou aparat auditiv. Membrii clubului pun la dispozitie un stand cu vin fiert, cafea, ceai cald, produse traditionale si accesorii handmade pentru aceasta cauza nobila, ce va fi amenajat in Cetatea Alba Carolina, in 1 Decembrie.

Evenimente spectaculoase de Ziua Nationala la Alba Iulia. 6.000 de portii de mancare pregatite pentru participanti

Manifestarile de 1 Decembrie de la Alba Iulia cuprind o serie de evenimente deosebit de atractive pentru participanti. Cei peste 20. 000 de oameni asteptati in Cetatea Alba Carolina vor avea de unde sa aleaga in cele doua zile de distractie si de momente solemne.

FOTO Cros cu drapelul de la Craiova la Alba Iulia. Noua militari vor preda stafeta altor colegi in orasul Marii Uniri

Noua militari din cadrul Brigazii 2 Infanterie Rovine vor marca ziua Nationala a Romaniei printr-un cros cu predare de stafeta. Militarii vor duce drapelul de la Craiova la Alba Iulia.

VIDEO Zeci de militari alearga in toata tara, pana la Alba Iulia. Scopul este unul umanitar

Stafeta Invictus, plecata miercuri dimineata din Galati, a trecut prin Focsani, iar joi a fost predata militarilor din Garnizoana Buzau. Pe 24 noiembrie, stafete ale Armatei au plecat din 21 de unitati militare si vor sosi pe 1 Decembrie in Alba Iulia, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Nationale. Organizatorii maratonului vor sa stranga fonduri pentru ca militarii raniti sa poata participa la Jocurile Paralimpice Invictus.

FOTO DOCUMENT Cine au fost romanii care au hotarat Unirea Transilvaniei cu Romania la Alba Iulia

Printre cei care au hotrat Unirea Transilvaniei cu Romania la Alba Iulia, in urma cu 96 de ani, ii regasim pe primul primar roman al orasului Alba Iulia, pe istoricul Silviu Dragomir, dar si pe parintele Gradinii Botanice din Cluj Napoca. Accesul in actuala Sala a Unirii s-a facut in baza unui permis numit credentional.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

DOCUMENT Programul zilei de 1 Decembrie 1918 pentru cei 100.000 de romani veniti la Alba Iulia: fara banchete si mese comune

Responsabilitatea intocmirii programului zilei de 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, a cazut in sarcina unui comitet aranjator . Organizatorii au acordat o atentie sporita traseului pe care trebuiau sa-l urmeze miile de romani sositi in oras, pentru a ajunge pe asa numitul camp al lui Horea, actualul platou din fata Catedralei incoronarii.

DOCUMENT Programul zilei de 1 Decembrie 1918 pentru cei 100.000 de romani veniti la Alba Iulia: Fara banchete si mese comune

Responsabilitatea intocmirii programului zilei de 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, a cazut in sarcina unui comitet aranjator . Organizatorii au acordat o atentie sporita traseului pe care trebuiau sa-l urmeze miile de romani sositi in oras, pentru a ajunge pe asa numitul camp al lui Horea, actualul platou din fata Catedralei incoronarii.

Grad de ocupare de peste 90% in pensiunile si hotelurile din Alba Iulia pentru mini-vacanta de 1 Decembrie

Hotelierii si proprietarii de pensiuni din Alba Iulia au anuntat un grad de ocupare de peste 90% pentru mini-vacanta de 1 Decembrie. Autoritatile locale si judetene au pregatit un program ce se intinde pe trei zile, de sambata pana luni, cand se sarbatoreste Ziua Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )