Libnet.ro
UNICEF

10:00

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile, depus la Senat. inmormantarea va avea loc vineri la Cimitirul Bellu Catolic

Antena3 Antena3,
Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile, depus la Senat. inmormantarea va avea loc vineri la Cimitirul Bellu Catolic

Fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noapteade marti spre miercuri, urmeaza sa fie depus astazi, la ora 12. 00, la Senat. Oricine va dori sa-i aduca un ultim omagiu fostului premier va avea. continuă pe Antena3

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat.

Fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata marti noaptea, va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, informeaza Mediafax. Secretarul general adjunct al Senatului, Dan Mihalache, a precizat ca trupul neinsufletit al fostului premier va fi depus la Senat de joi, de la ora 12. 00, pana vineri, la ora 10. Oricine va dori sa-i aduca un ultim omagiu fostului premier va avea acces nerestrictionat. Radu Vasile va fi inmormantat vineri, la ora 14. 00, la Cimitirul Bellu Catolic, langa .

Sicriul fostului premier Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Sicriul fostului premier Radu Vasile, care a incetat din viata marti noaptea, va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, informeaza Mediafax. Trupul neinsufletit al fostului premier va fi depus la Senat de joi,.

Traian Basescu i-a adus un ultim omagiu fostului premier Radu Vasile: A fost un om care nu te-a incurcat niciodata sa faci ceva

Presedintele Traian Basescu i-a adus un ultim omagiu fostului premier Radu Vasile, al carui sicriu a fost depus la Senat. Eu am tinut foarte mult la Radu Vasile pentru ca a fost un prim-ministru foarte bun.

Victor Ponta isi exprima regretul fata de decesul fostului premier Radu Vasile: Reprezinta o pierdere grea pentru Romania

Victor Ponta si-a exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a fostului premier Radu Vasile si transmite condoleante familiei acestuia, se arata intr-un comunicat al Guvernului Romaniei. Trecerea.

Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, unde va ramane pana vineri, la ora 10.

Trupul lui Radu Vasile va fi depus joi la Senat

Trupul neinsufletit al fostului premier Radu Vasile va fi depus joi, la ora 12. 00, la Senat, unde va ramane pana vineri, la ora 10.

A murit fostul premier Radu Vasile.

Fostul premier, Radu Vasile, in varsta de 71 de ani, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat Corneliu Vadim Tudor, potrivit Mediafax. Fostul premier taranist Radu Vasile suferea de cancer la colon, iar in urma cu trei ani fusese operat, el tratandu-se atat in tara, cat si in Isreal. Radu Vasile a fost prim-ministru in perioada aprilie 1998 si decembrie 1999, propus de PNTCD. Radu Vasile a fost senator PD de Arges in legislatura 2000-2004, iar in 2 februarie 2004 a fost ales .

Fostul premier Radu Vasile, decorat post-mortem de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani, informeaza Mediafax.

Fostul premier Radu Vasile a decedat intr-o clinica din Israel

Radu Vasile, in varsta de 70 de ani, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat Corneliu Vadim Tudor, care este vecin cu fostul premier, scrie Mediafax .

Traian Basescu, omagiu lui Radu Vasile: A fost un prim-ministru extraordinar de bun. Am tinut unul la altul, ne-am respectat reciproc

Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu fostului premier Radu Vasile, al carui trup a fost depus joi in holul mare al Senatului. Seful statului a precizat ca Radu Vasile, decedat miercuri din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )