Libnet.ro
UNICEF

06:00

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Hotnews Hotnews,
 Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de stiri CronacheMaceratesi. it. continuă pe Hotnews

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, relateaza Mediafax.

Trupul celui de-al doilea marinar roman disparut dupa scufundarea unui pescador din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de.

Cadavrul unui roman, disparut in naufragiul de saptamana trecuta, a fost recuperat din Marea Adriatica

Trupul neinsufletit al unuia dintre cei doi romani care au disparut in urma naufragiului in Marea Adriatica de saptamana trecuta a fost gasit, informeaza Digi24, citand presa italiana. Deocamdata, nu a fost stabilita identitatea cadavrului.

Lider PNL, factura enorma la telefonul de serviciu dupa vacanta din Dubai: Eu folosesc telefonul ca sa comunic cu cetatenii. Comunic intens si prin email si Facebook

Primarul Nicolae Robu ii pune la plata pe timisoreni. Dupa ultima sa vancanta petrecuta in Dubai, Primaria a platit doar pentru traficul de date si apeluri telefonice in roaming de pe mobilul lui Robu suma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )