Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudor Chiuariu, acuzat ca a cerut 3 milioane de euro pentru ca Paltin Sturdza sa primeasca 6.000 ha padure

B1 B1,
Tudor Chiuariu, acuzat ca a cerut 3 milioane de euro pentru ca Paltin Sturdza sa primeasca 6.000 ha padure

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Brasov au dispus extinderea urmaririi penale fata de senatorul Tudor Chiuariu, in cauza rezultand suspiciunea rezonabila ca. continuă pe B1

Procurorii extind cercetarile in cazul senatorului Tudor Chiuariu, acuzat ca ar fi cerut o noua mita de 3 milioane de euro

Procurorii DNA au extins cercetarile in cazul senatorului Tudor Chiuariu, acuzat de aceasta daca ca i-ar fi cerut trei milioane de euro lui Gheorghe Sturdza Paltin pentru a-l ajuta sa i se retrocedeze 6. 000 de ha de padure. Reamintim ca Tudor Chiuariu era cercetat deja sub acuzatia ca ar mai fi cerut mita de 2,5 milioane de euro.

Tudor Chiuariu, acuzat ca a cerut 3 milioane de euro pentru ca Paltin Sturdza sa primeasca 6.000 hectare de padure

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Brasov au dispus extinderea urmaririi penale fata de senatorul Tudor Chiuariu, in cauza rezultand suspiciunea rezonabila ca.

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Consiliul Concurentei CC) a amendat retailerii Mega Image, Metro, Real si Selgros cu o suma totala de peste 127,32 milioane lei 29 milioane euro), acuzate de fixarea preturilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Tudor Chiuariu, urmarit penal pentru ca a cerut 3 milioane de euro mita pentru rezolvarea retrocedarii ilegale a 6000 de ha de padure catre Paltin Sturdza

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins, joi, urmarirea penala pe numele fostului ministru Tudor Chiuariu, pentru inca o fapta de trafic de influenta, dupa ce i-a fi promis lui Paltin Gheorghe Sturdza ca il va ajuta sa intre in posesia a 6. 000 de hectare de padure. Pentru acest lucru i-ar fi cerut 3 milioane de euro.

Tudor Chiuariu, urmarit penal pentru ca a cerut 3 milioane de euro mita pentru rezolvarea retrocedarii ilegale a 6.000 de hectare de padure catre Paltin Sturdza

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins, joi, urmarirea penala pe numele fostului ministru Tudor Chiuariu, pentru inca o fapta de trafic de influenta, dupa ce i-a fi promis lui Paltin Gheorghe Sturdza ca il va ajuta sa intre in posesia a 6. 000 de hectare de padure. Pentru acest lucru i-ar fi cerut 3 milioane de euro.

UPDATE2 Amenzi de aproape 35 milioane de euro pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora in perioada 2005-2009/Selgros respinge categoric decizia si asteapta motivarea acesteia pentru a o ataca in i

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare 4 retaileri si 21 de furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 154. 538 lei aprox. 35 milioane de euro). Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora, in perioada 2005-2009.

Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, a anuntat, marti, executivul comunitar intr-un comunicat de presa emis de cabinetul comisrului european pentru Politica Regionala Corina Cretu.

Tudor Chiuariu anunta ca se autosuspenda din PNL

Senatorul liberal Tudor Chiuariu a anuntat marti ca se autosuspenda din PNL. Am luat decizia de a ma autosuspenda din Partidul National Liberal, pana la clarificarea situatiei legate de acuzatiile formulate saptamana trecuta, precizeaza Chiuariu, intr-un comunicat. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, intr-un comunicat de presa transmis sambata, ca Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani, dupa ce ar fi stabilit sa primeasca 2,5 milioane euro, pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Sturdza, banii fiind disimulati prin incheierea unui contract de asistenta juridica.

90 de milioane de euro pentru reparatii la strazile din Sectorul 1 al Capitalei

Administratia Domeniului Public Sector 1 vrea sa contracteze lucrari de reparatii a strazilor printr-un acord cadru cu o durata de 44 de luni si o valoare estimata de 402,9 milioane lei 89,7 milioane euro), cu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2448 seconds )