Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Chiuariu, audiat la DNA in Dosarul retrocedarilor ilegale

Adevărul Adevărul,
Tudor Chiuariu, audiat la DNA in Dosarul retrocedarilor ilegale

Fostul ministru al Justitiei a fost audiat, astazi, la DNA Brasov in Dosarul retrocedarilor iliegale de paduri. Potrivit B1 TV, in cazul sau ar fi fost dispus controlul judiciar. continuă pe Adevărul

Tudor Chiuariu, urmarit penal in Dosarul retrocedarilor ilegale

Fostul ministru al Justitiei a fost audiat, astazi, la DNA Brasov in Dosarul retrocedarilor iliegale de paduri. El a fost instiintat ca are calitatea de urmarit penal, sub invinuirea de trafic de influenta.

Surse: Tudor Chiuariu, cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale

Tudor Chiuariu este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care Viorel Hrebenciuc a fost arestat, au afirmat jurse judiciare pentru B1 TV. Fostul ministru al Justitiei a fost audiat la Brasov, in dosarul.

UPDATE DNA: Senatorul Tudor Chiuariu, sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani

Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani, dupa ce ar fi stabilit sa primeasca 2,5 milioane euro, pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Sturdza, banii fiind disimulati prin incheierea unui contract de asistenta juridica, potrivit DNA.

Surse: Tudor Chiuariu, plasat sub control judiciar in dosarul retrocedarilor ilegale

Tudor Chiuariu este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care Viorel Hrebenciuc a fost arestat, au afirmat jurse judiciare pentru B1 TV. Fostul ministru al Justitiei a fost audiat la Brasov, in dosarul.

DNA: Tudor Chiuariu, plasat sub control judiciar in dosarul retrocedarilor ilegale

Tudor Chiuariu este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care Viorel Hrebenciuc a fost arestat, potrivit unui comunicat alDirectiei Nationale Anticoruptie DNA). Fostul ministru al Justitiei a fost.

Tudor Chiuariu, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care mai sunt acuzati si Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei Hrebenciuc. Tudor Chiuariu.

Chiuariu, cercetat de DNA pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Tudor Chiuariu, fost ministru al justitiei aprilie-decembrie 2007), ar fi cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care sunt acuzati Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei, precum si Paltin Gheorghe Sturdza, scrie presa, citand surse judiciare.

Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro

Senatorul Tudor Chiuariu este urmarit penal in dosarul in care este arestat Viorel Hrebenciuc, fiind acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro ca sa intervina la prefectul de Bacau pentru rezolvarea situatiei privind retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure, informeaza Mediafax.

Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc. A cerut 2 MIL. euro

Senatorul Tudor Chiuariu este urmarit penal in dosarul in care este arestat Viorel Hrebenciuc, fiind acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi cerut doua milioane de euro ca sa intervina la prefectul de Bacau pentru rezolvarea situatiei privind.

VIDEO Tudor Chiuariu, urmarit in dosarul lui Hrebenciuc, pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro de la Paltin Sturdza ca sa intervina la prefectul de Bacau. DNA: Senatorul, sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa transmis sambata, ca procurorii DNA Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar, pe o durata de 30 de zile, din 10 ianuarie pana in 8 februarie inclusiv, fata de senatorul Tudor Alexandru Chiuariu. Fostul ministru al Justitiei este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat, in dosarul privind retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure, in care sunt arestati preventiv fostul deputat Viorel Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam si beneficiarul retrocedarii, Gheorghe Paltin Sturdza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )