Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat de ochii lumii

Adevărul Adevărul,
Tudor Chiuariu s-a autosuspendat de ochii lumii

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a decis sa se autosuspende din PNL pentru a evita iminenta excludere pe care i-o pregateau colegii din PNL. Decizia lui Chiuariu vine dupa ce procurorii au dispus anchetarea sa sub control judiciar in dosarul retrocedarilor de paduri. continuă pe Adevărul

Tudor Chiuariu s-a AUTOSUSPENDAT din PNL

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, s-a autosuspendat, marti, din Partidul National Liberal, pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale. Fostul ministru al.

Senatorul Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL, dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar

Senatorul Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL, la o zi dupa ce presedintele partidului, Alina Gorghiu, i-a cerut sa faca acest lucru pana la clarificarea situatiei sale juridice, informeaza B1 TV. Tudor.

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL dupa ultimele acuzatii de coruptie

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, a decis sa se autosuspende din Partidul National Liberal pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale, mentionand ca face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL.

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL dupa ultimele acuzatii de coruptie. Ludovic Orban: Singura solutie era demisia din partid

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a decis sa se autosuspende din Partidul National Liberal pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale, mentionand ca face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL. Ludovic Orban considera, insa, ca singura solutie ar fi fost demisia din partid.

Chiuariu s-a autosuspendat din PNL

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, s-a autosuspendat, marti, din Partidul National Liberal PNL), pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit Mediafax.

Tudor Chiuariu, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care mai sunt acuzati si Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei Hrebenciuc. Tudor Chiuariu.

Tudor Chiuariu anunta ca se autosuspenda din PNL

Senatorul liberal Tudor Chiuariu a anuntat marti ca se autosuspenda din PNL. Am luat decizia de a ma autosuspenda din Partidul National Liberal, pana la clarificarea situatiei legate de acuzatiile formulate saptamana trecuta, precizeaza Chiuariu, intr-un comunicat. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, intr-un comunicat de presa transmis sambata, ca Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani, dupa ce ar fi stabilit sa primeasca 2,5 milioane euro, pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Sturdza, banii fiind disimulati prin incheierea unui contract de asistenta juridica.

Tudor Chiuariu, anchetat in dosarul lui Hrebenciuc

Senatorul PNL Tudor Chiuariu este cercetat sub control judiciar in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri forestiere, dupa ce ar fi primit 2,5 milioane de euro pentru a face presiuni asupra unor functionari publici. PNL l-a somat pe Chiuariu sa plece din partid.

UPDATE. VIDEO. Senatorul Tudor Chiuariu, sub control judiciar. Fostul ministru al Justitiei a cerut 2,5 mil. euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc. Liderul PNL, Alina Gorghiu, ii cere demisia

Senatorul Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina nelegal retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure in valoare de peste 300 de milioane de euro. Chiuariu a fost incupat de DNA si este sub control judiciar. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

DNA: Tudor Chiuariu, pus sub control judiciar in dosarul lui Hrebenciuc

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a fost pus, ieri, sub control judiciar pe 30 de zile de catre DNA, pentru trafic de influenta, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat, in dosarul in care au fost arestati Viorel si Andrei Hrebenciuc, liberalul fiind acuzat ca ar fi cerut 2,5 milioane euro ca sa intervina la prefectul de Bacau pentru rezolvarea situatiei privind retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure. Potrivit referatului DNA, in noiembrie 2012, procuratorii Ioan Gheorghe Varga si Daniel Constantin Calugar s-ar fi inteles cu Chiuariu ca acesta sa primeasca cei 2,5 milioane euro ca sa intervina pe langa functionarii publici ai Comisiei Judetene de aplicare a legilor fondului funciar din Prefectura Bacau, Romsilva Bacau si OCPI Bacau, ca sa-i determine pe acestia fie sa urgenteze, fie sa sa-si indeplineasca defectuos atributiile de serviciu privind punerea in executare a unei decizii a Tribunalului Covasna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )