Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudor Ciuhodaru, proiect pentru recompensarea jurnalistilor care dezvaluie acte de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudor Ciuhodaru, proiect pentru recompensarea jurnalistilor care dezvaluie acte de coruptie

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a declarat pentru ziarul BURSA ca va depune astazi la Camera un proiect legislativ ce prevede recompensarea persoanelor inclusiv a jurnalistilor) ce dezvaluie acte de coruptie cu 2% din valoarea prejudiciului la bugetul statului, in maximum 30 de zile de la varsarea sumelor recuperate la buget. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de lege: Jurnalistii care dezvaluie acte de coruptie vor primi 2% din prejudiciul recuperat

Deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru a anuntat ca va depune un proiect legislativ ce are drept obiectiv combaterea coruptiei prin sprijinirea oricarui demers facut de jurnalisti in demascarea practicilor ce afecteaza bugetul statului.

Ultima bazaconie din Parlament: 2% din prejudiciul recuperat sa fie dat jurnalistilor de investigatie care dezvaluie fapte de coruptie

Jurnalistii si persoanele care vor dezvalui prin orice mediu de informare publicatii, online, radio, televiziune) acte de coruptie vor primi, dintr-un fond special, 2% din valoarea prejudiciului recuperat la bugetul de stat, potrivit unui proiect de lege initiat de deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru.

Persoanele care dezvaluie acte de coruptie ar putea primi 2% din prejudiciul recuperat

Jurnalistii si persoanele care dezvaluie acte de coruptie ar putea primi 2% din prejudiciul recuperat. Este vorba despre un proiect de lege depus de deputatul Tudor Ciuhodaru, prin care se vrea infiintarea unui.

Proiect de lege: Jurnalistii care dezvaluie acte de coruptie vor primi 2% din prejudiciul recuperat

Jurnalistii si persoanele care vor dezvalui prin orice mediu de informare publicatii, online, radio, televiziune) acte de coruptie vor primi, dintr-un fond special, 2% din valoarea prejudiciului recuperat la.

Proiect pentru dezvoltarea Ferentariului cu ambasadorul Frantei

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul, au semnat miercuri un memorandum care isi propune dezvoltarea asistentei medicale primare si actiuni de .

Ajutoare pentru IMM-urile care angajeaza tineri

IMM-urile care creeaza locuri de munca vor beneficia, din iulie, de subventii la angajarea tinerilor, respectiv de 900 de lei pentru un absolvent de liceu si de 1. 300 de lei pentru unul de facultate, pentru o perioada de 6-12 luni, a declarat luni ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )