Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tudor Pendiuc, fiica sa si alte patru persoane au fost retinute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudor Pendiuc, fiica sa si alte patru persoane au fost retinute

ACTUALIZARE 15:20 Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului din Pitesti Tudor Pendiuc si a fiicei sale, impreuna cu alte persoane, in dosarul in care oficialul este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 5 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, fiica sa si doi oameni de afaceri, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa afla azi daca vor fi arestati

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica acestuia,realizatoarea TVR Ema Pendiuc, vor fi adusi vineri in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acestia, alaturi de mai multi oameni de afaceri pitesteni, au fost retinuti aseara de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie in care edilul este suspectat ca ar fi luat mita un milion de euro.

VIDEO Perchezitii, in Prahova, la o grupare de hoti din locuinte. Opt persoane au fost retinute

Politistii prahoveni au efectuat miercuri 17 perchezitii domiciliare la persoane banuite ca ar fi comis furturi din locuinte. Prejudiciul estimat este de 100. 000 de lei, opt persoane fiind retinute pentru 24 de ore.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si fiica sa, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc si fiica sa au fost retinuti

ACTUALIZARE 21:30 Primarul Tudor Pendiuc si fiica sa Ema au fost retinuti, in cursul acestei seri, in dosarul in care oficialul este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, transmit sursele din presa.

UPDATE. Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism. 25 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosar

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala. Potrivit unor surse aorpiate anchetei, toate cele 25 de persoane aduse la audieri au fost retinute pentru proxenetism.

DNA cere arestarea primarului Tudor Pendiuc, a fiicei acestuia si a altor patru persoane

Procurorii DNA cer, vineri, Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fiicei acestuia si a altor patru persoane, in dosarul de coruptie legat de atribuirea si .

Fiica primarului din Pitesti, Ema, a fost retinuta. Tudor Pendiuc este in continuare audiat la DNA

UPDATE - Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii.

Fiica primarului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta

ACTUALIZARE 20:25 Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, transmit sursele din presa.

DNA cere arestarea baronului de Pitesti, Tudor Pendiuc, a fiicei lui si a altor 4 persoane

Procurorii DNA au cerut, vineri, la Tribunalul Bucuresti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti Tudor Pendiuc, dar si a fiicei acestuia si a altor patru persoane, urmariti penal intr-un dosar de coruptie legat de atribuirea si prelungirea unui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2448 seconds )