Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poti avea sustinere la nesfarsit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poti avea sustinere la nesfarsit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la Parlament, ca va cere o audienta la ministrul Justitiei, deoarece Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poti avea sustinere la nesfarsit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca va cere o audienta la ministrul Justitiei, deoarece Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale si nu se poate sa beneficieze de sustinere la nesfarsit, arata News. ro.

Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la Parlament, ca va cere o audienta la ministrul Justitiei, deoarece Tudorel Toader intarzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale si nu se poate sa beneficieze de sustinere la nesfarsit.

Ministerul Justitiei anunta dezbateri publice privind Legea de modificare a codurilor penale. Serban Nicolae: Este inadmisibila intarzierea legilor

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca va organiza, pe 26 aprilie si 15 mai, doua dezbateri publice privind proiectul legislativ de modificare a codurilor penale. Ministrul Justitiei a fost convocat, pe 25 aprilie, la Comisia juridica a Senatului pentru a prezenta stadiul pachetului de modificari ale legilor justitiei, senatorul PSD Serban Nicolae afirmand ca este inadmisibil ca MJ sa lucreze de atata vreme la respectivul proiect.

Ministerul Justitiei organizeaza doua dezbateri publice privind Legea de modificare a codurilor penale

Ministerul Justitiei a anuntat ca va organiza dezbateri publice pe 26 aprilie si 15 mai privind proiectul de lege de modificare a Codurilor penale, pe care l-a publicat pe site-ul sau. Ministerul Justitie.

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca intarzie nepermis de mult pachetul de legi privind codurile penale. Presedintele social.

Sorin Grindeanu: Vom trimite legea de modificare a codurilor penale la Parlament dupa incheierea dezbaterii publice

Primul-ministru Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca proiectul de lege prin care urmeaza sa fie modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala va fi trimis Parlamentului doar dupa ce se va incheia.

Ministerul Justitiei anunta dezbateri publice in 26 aprilie si 15 mai privind Legea de modificare a codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca va organiza, pe 26 aprilie si 15 mai, doua dezbateri publice privind proiectul legislativ de modificare a codurilor penale, pe care l-a publicat pe site-ul.

Liviu Dragnea, avertisment pentru ministrul Justitiei: Nu poti sa beneficiezi de sustinere la nesfarsit. intarzie nepermis de mult cu legea gratierii(VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat joi ca ministrul Justitiei intarzie nepermis de mult cu proiectul legii gratierii si a avertizar ca acesta nu poate beneficia de sustinere la.

Legea gratierii a ajuns, din nou, pe masa Comisiei Juridice. Amanarea a fost solicitata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat in Comisia Juridica, acesta urmand sa dea explicatii pe tema Legii gratierii, potrivit Digi24. Stire in curs de actualizare.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )