Libnet.ro
UNICEF

19:00

Turcia a cerut oficial extradarea clericului Fetullah Gulen din Statele Unite

Antena3 Antena3,
Turcia a cerut oficial extradarea clericului Fetullah Gulen din Statele Unite

Departamentul de Stat american a anuntat marti ca Turcia a cerut oficial extradarea clericului Fetullah Gulen, stabilit in SUA, dar nu pentru acuzatii legate de puciul esuat din Turcia, de la 15 iulie,. continuă pe Antena3

SUA trimit o echipa in Turcia, pentru investigatia asupra lui Fetullah Gulen

Departamentul de Justitie al SUA va trimite zilele urmatoare o echipa in Turcia, pentru a verifica acuzatiile aduse de guvernul de la Ankara clericului Fetullah Gulen, in legatura cu puciul esuat din 15 iulie, afirma agentia Bloomberg, citata de Reuters.

Turcia a cerut oficial marti extradarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, aflat in Statele Unite

Turcia a cerut oficial marti extradarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, aflat in Statele Unite, pe care Guvernul de la Ankara il acuza ca s-a aflat in spatele tentativei de lovitura de stat din 15 iulie, a anuntat Departamentul american de Stat, citat de Reuters.

O delegatie americana discuta cu autoritatile de la Ankara despre extradarea lui Fethullah Gulen

O delegatie a Statelor Unite, din care fac parte inclusiv trei oficiali ai Ministerului Justitiei si unul din partea Ministerului de Externe, a sosit luni la Ankara pentru a discuta despre extradarea fostului imam Fethullah Gulen pe care Turcia il acuza ca a planuit puciul esuat de la 15 iulie. Discutiile intre cele doua parti urmeaza sa aiba loc marti si miercuri la Ankara.

O delegatie americana merge in Turcia pentru ancheta asupra lui Fehtullah Gulen

O delegatie judiciara americana va avea intrevederi cu reprezentanti ai autoritatilor turce, marti si miercuri, in cadrul anchetei care il vizeaza pe clericul musulman Fehtullah Gulen, aflat in SUA si acuzat de Turcia de organizarea complotului militar din 15 iulie, anunta un diplomat turc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )