Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turcia da in clocot pentru apararea unui parc din Istanbul. Protestele au luat amploare nationala.

România Liberă România Liberă,
Turcia da in clocot pentru apararea unui parc din Istanbul. Protestele au luat amploare nationala.

Reducerea suprafetelor verzi dintr-un parc din Istanbul a dus la ample manifestatii nu numai in acest oras, ci si in alte zone ale Turciei, relateaza Mediafax. Numarul tot mai mare de manifestanti si indurjirea acestora sunt si efecte ale interventiilor brutale ale politiei. Pe de alta parte, autoritatile nu vor sa renunte la reamenajarea parcului. Premierul turc a admis totusi ca interventia politiei impotriva manifestantilor a fost extrema. Mii de protestatari au ocupat, . continuă pe România Liberă

Politia turca a intervenit in forta impotriva ecologistilor din Istanbul

Fortele de ordine din Istanbul au folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa multimea adunata la o manifestare pasnica, in parcul Taksim Gezi, din centrul orasului. Protestatarii isi.

Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata.

UPDATE Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti.

UPDATE VIDEO Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti. 10 Ministrul de interne Muammar Guler a declarat ca peste 1. 700 de persoane au fost retinute in proteste care s-au extins in 67 de orase din intreaga tara, insa mare parte din acestea au fost eliberate intre timp. El a precizat ca de marti pana acum au vut loc 235 de demonstratii. 30 Peste 100 de persoane s-au adunat in cartierul Besiktas, in fata cladirii biroului premierului, si au aruncat cu pietre in poltisti.

Focuri de arma pentru prinderea unui contrabandist de tigari.

Politistii de Frontiera au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a mobiliza un contrabandist de tigari care se afla pe malul raului Prut si care intentiona sa ajunga in Manoleasa-Prut, informeaza Romania TV. In curs de actualizare.

Rehn, UE: Reformele Sloveniei, suficiente pentru evitarea unui bailout

Implementarea pe deplin a programului de reforma al Sloveniei ar trebui sa fie suficienta pentru ca tara sa evite un pachet de sprijin extern bailout), spune comisarul european pe probleme economice si monetare, Olli Rehn.

NATO va organiza in 2014 un summit pentru incheierea operatiunilor militare din Afganistan

Alianta Nord-Atlantica va organiza in 2014 un summit consacrat capitolului final al operatiunilor militare din Afganistan, anunta presedintele Statelor Unite, Barack Obama, scrie Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )