Libnet.ro
UNICEF

16:30

Turcia isi recheama ambasadorul de la Vatican dupa afirmatiile Papei despre genocidul armean

Hotnews Hotnews,
 Turcia isi recheama ambasadorul de la Vatican dupa afirmatiile Papei despre genocidul armean

Turcia a anuntat duminica rechemarea pentru consultari a ambasadorului sau la Vatican, un anunt ce intervine dupa ce papa Francisc a denuntat masacrul comis impotriva armenilor in 1915 ca primul genocid al secolului al XX-lea. Ambasadorul nostru la Vatican, Mehmet Pacaci, este rechemat in Turcia pentru consultari, a precizat Ministerul turc de Externe. continuă pe Hotnews

Tensiuni Turcia Vatican dupa ce Suveranul Pontif a evocat genocidul armean

Ambasadorul Vaticanului in Turcia a fost convocat la sediul Ministerului de Externe de la Ankara, pentru a oferi explicatii in legatura cu afirmatiile facute astazi de papa Francisc. El este primul Suveran Pontif care, vorbind despre masacrarea armenilor de catre turci, acum 100 de ani, a pronuntat termenul de genocid.

Probleme la Vatican dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean. Turcia cere explicatii

Probleme la Vatican, dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean, Turcia cere explicatii reprezentantului Vaticanului la Ankara. Detalii AICI)Reprezentantul Vaticanului a fost convocat la sediul.

Turcia il convoaca pe ambasadorul Vaticanului, dupa ce Papa a recunoscut genocidul armean

Turcia a transmis duminica ambasadorului Vaticanului ca este profund dezolata si dezamagita de faptul ca Francisc a catalogat drept genocid masacrul armenilor din 1915, a declarat un oficial, apreciind ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )