Libnet.ro
UNICEF

09:15

Turcia: Zeci de raniti dupa mai multe EXPLOZII langa stadionul Besiktas, din Istanbul (FOTO)

B1 B1,
Turcia: Zeci de raniti dupa mai multe EXPLOZII langa stadionul Besiktas, din Istanbul (FOTO)

Explozii, focuri de arma si fum au fost raportate in centrul Istanbulului, Turcia, sambata seara, conform RT. in apropiere de stadionul Besiktasa avut loc o mare explozie, in urma. continuă pe B1

Trafic a fost pe Autostrada Soarelui, dupa mai multe ore. Un camion cu lemne a luat foc

Un camion incarcat cu lemne a luat foc, miercuri seara, pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Explozie puternica in Istanbul. 20 de raniti dupa un atentat cu vehicul-capcana

O explozie puternica, produsa cel mai probabil de o bomba, a avut loc sambata seara in centrul orasului turc Istanbul. Cel putin 20 de raniti, dupa explozia unei masini-capcana.

Teroare in Bulgaria: cel putin patru morti si 25 de raniti dupa ce un tren cu propan a deraiat in nord-estul tarii

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un tren incarcat cu propan a deraiat in nord-estul Bulgariei, la intrarea in gara din orasul Hitrino, relateaza Sofia News Agency.

Cursurile din mai multe scoli bucurestene vor fi suspendate, vineri si luni, pentru instalarea urnelor de vot

Pentru organizarea alegerilor parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie, cursurile vor fi suspendate, vineri dupa-amiaza si luni dimineata, in mai multe scoli din Capitalapentru a putea fi.

Cursurile din mai multe scoli bucurestene vor fi suspendate, vineri si luni, pentru instalarea urnelor de vot

Pentru organizarea alegerilor parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie, cursurile vor fi suspendate, vineri dupa-amiaza si luni dimineata, in mai multe scoli din Capitala pentru a putea fi instalate si retrage urnele de vot.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata si polei in mai multe zone ale tarii, pana ora 8,00

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de cod galben de ceata valabil pana la ora 8,00 in mai multe zone din tara. Vizibilitatea va fi redusa local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

in Germania, s-au descoperit mai multe materiale explozibilie dupa arestarea unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale

Politia germana a anuntat ca a descoperit explozibili in apartamentul unui barbat marti, dupa arestarea in regiunea Renania Inferioara a unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Premierul demisionar Matteo Renzi crede ca va avea mai multe sanse in jocuri pe Playstation decat cu reforme in Italia

Dupa infrangerea suferita la votul din Italia, Matteo Renzi a demisionat miercuri seara din functia de premier, dar pare decis sa ramana in politica.

Cea mai noua nebunie: petreceri de vasectomie. De ce tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii si sarbatoresc acest lucru

Tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii. Si in loc de botez, tinerii isi cheama prietenii la botezul unei masini noi, bucurandu-se de banii economisiti in lipsa unui copil.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )