Libnet.ro
UNICEF

17:00

Turda: Trei persoane au fost retinute, in urma unor perchezitii, fiind acuzate de santaj si camata

B1 B1,
Turda: Trei persoane au fost retinute, in urma unor perchezitii, fiind acuzate de santaj si camata

Politistii din Cluj au retinut trei barbati, din Turda, banuiti de comiterea infractiunilor de santaj si camata, in urma unor perchezitii efectuate la locuintele lor, relateaza Romania Libera. in urma. continuă pe B1

Perchezitii la camatarii din Turda. Trei persoane retinute

Politistii din Cluj au retinut trei barbati, din Turda, banuiti de comiterea infractiunilor de santaj si camata. in urma a trei perchezitii efectuate la locuintele lor, politistii au ridicat inscrisuri si arme albe.

DNA estimeaza un prejudiciu de 13,5 milioane lei la rafinaria din Arad, in urma unor perchezitii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) estimeaza un prejudiciu de 13,5 milioane de lei la rafinaria din localitatea aradeana Apateu, unde au avut loc marti perchezitii, fiind vorba despre o evaziune.

Aproximativ 1.200 de paini si cinci tone de faina, confiscate de politisti, in urma unor controale la brutariile din Capitala

Politistii bucuresteni au confiscat, joi, aproximativ 1. 200 de paini i cinci tone de faina, in urma unor controale efectuate la 40 de societati comerciale, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei. Astfel.

Politia a confiscat 1.200 de paini si 5 tone de faina, in urma unor controale la brutariile din Bucuresti

40 de societati comerciale, ce au ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea produselor de panificatie, au fost controlate, joi, de politistii de la investigarea fraudelor din Bucuresti, dupa ce au avut informatii ca unele dintre aceste societati ar fi facut tranzactii fara sa le inregistreze in contabilitate. in ura controalelor, politia a intocmit 16 dosare penale si a confiscat mii de franzele si tone de faina.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )