Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turismul, pe plus in primele doua luni ale acestui an

România Liberă România Liberă,
Turismul, pe plus in primele doua luni ale acestui an

Numarul sosirilor inregistrate in structurile de primire turistica in primele doua luni din 2018 a c. continuă pe România Liberă

SFS raporteaza acumulari mai mari in primele trei luni ale anului

Veniturile acumulate de catre Serviciul Fiscal de Stat la bugetul public national in primele trei luni ale anului 2018 au crescut cu 19,5% comparativ cu perioada similara a anului 2017, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al institutiei.

Cate semnaturi a adunat campania USR Fara penali in functii publice in primele doua zile

Uniunea Salvati Romania a anuntat luni ca initiativa de modificare a Constitutiei, numita Fara penali in functii publice, a adunat in primele doua zile peste 9. 000 de semnaturi din totalul necesar de 500. Multe semnaturi au fost stranse inclusiv din mediul rural.

Laura Codruta Kovesi: Protocolul intre DNA si SRI nu a dat drepturi in plus celor doua institutii

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sustinut marti ca protocolul semnat intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu a dat drepturi in plus celor doua institutii, colaborarea bazandu-se pe Constitutie, pe Codul de procedura.

Studentul de 23 de ani din Braila, disparut de doua luni, a fost gasit

Un student de 23 ani din Braila, dat disparut de doua luni, cand a plecat la o discoteca din judetul Tulcea si nu a mai ajuns acasa, a fost gasit marti inecat in Dunare, potrivit IPJ Braila. Madalin.

Victorie dramatica pentru Ana Bogdan la revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de doua luni

Ana Bogdan s-a intors pe terenul de tenis, dupa ce a absentat doua luni din cauza unor probleme pe care le-a avut la spate.

Eram insurat, imi cunosteam sotia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea a 10 ani de la nunta pentru Eva. Eram nefericit si nu reveneam cu placere acasa. Dupa ceva timp m-am mutat si

Aceasta poveste te va face sa vezi si sa apreciezi altfel familia si sotia pe care o ai alaturi in fiecare zi. Eram insurat, imi cunosteam sotia de 15 ani. Am parasit-o cu doua luni inainte de aniversarea.

Tot mai multe firme romanesti intra in insolventa. Care este planul unei antreprenoare pentru combaterea acestui fenomen ingrijorator

Numarul firmelor care au intrat in insolventa este intr-o continua crestere de la an la an, datele facute publice de Oficiul National al Registrului Comertului arata ca in primele 10 luni ale anului 2017, societatile comericale sau PFA-urile intrate in insolventa au fost cu 8,85% mai multe decat in aceeasi perioada a anului 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.273 seconds )