Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un turist american a fost arestat in Coreea de Nord

B1 B1,
Un turist american a fost arestat in Coreea de Nord

Un turist american aflat in vizita in Coreea de Nord a fost arestat la sfarsitul lui aprilie de politie pentru ca a incalcat conditiile vizei primite. Barbatul a fost arestat pe 29 aprilie si a fost plasat. continuă pe B1

Turist american, arestat in Coreea de Nord

Un turist american aflat in vizita in Coreea de Nord a fost arestat, la sfarsitul lunii aprilie, pentru ca a incalcat conditiile vizei primite, a anuntat vineri agentia oficiala nord-coreeana KCNA, relateaza AFP, conform Mediafax.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a agresat doi politisti

Un sofer in varsta de 35 de ani, din comuna vasluiana Valea Grecului, a fost arestat, vineri, sub acuzatia de ultraj, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si a aruncat cu pietre de pe drum spre altul, in momentul in care era legitimat de catre agentii de la Politia Rutiera, informeaza Mediafax.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a lovit cu cheile un politist si a aruncat cu pietre spre un altul

Un sofer din comuna vasluiana Valea Grecului a fost arestat, vineri, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si, cu alta ocazie, a aruncat cu pietre de pe drum spre un altul. Barbatul de 35 de ani a fost.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat preventiv pentru dare de mita judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti

Milionarul Dan Adamescu a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul in care este suspectat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat preventiv pentru dare de mita

Milionarul Dan Adamescu a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul in care este suspectat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca.

Canada: Barbatul care a omorat trei jandarmi a fost arestat

Barbatul suspectat ca a ucis miercuri, pe strada, trei jandarmi si ca a ranit alti doi a fost arestat joi seara la Moncton, in estul Canadei, au anuntat presa locala si martori, relateaza AFP, porivit Mediafax.

Seful Inspectoratului de Control in Traficul Rutier Cluj, Rares Pop, a fost arestat preventiv

Rares Pop, seful Inspectoratului de Control in Traficul Rutier Cluj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de fapte de coruptie precum abuz in serviciu, luare de mita, santaj. Tribunalul Cluj a luat decizia in noaptea de joi spre vineri. Liberalul si-a dat demisia din functia de consilier judetean.

Primarul Venetiei a fost arestat pentru coruptie, santaj si spalare de bani. Peste 40 de milioane de euro au fost confiscate

Primarul Venetiei, Giorgio Orsoni foto), ales in aceasta functie in 2010, a fost arestat si plasat in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, santaj si spalare de bani. in urma anchetei, pe langa.

Liderul distributiei de etnobotanice din Romania a fost arestat preventiv. Curtea de Apel Alba a admis recursul procurorilor

Adrian Tanase, tanarul de 24 de ani considerat liderul distributiei de etnobotanice din Romania, a fost arestat preventiv dupa ce, in prima instanta, magistratii decisesera sa fie arestat la domiciliu.

Gata condamnat, fondatorul The Pirate Bay a fost arestat in Suedia

Intr-un set de circumstante neobisnuite, fondatorul The Pirate Bay a fost arestat zilele trecute pentru a executa o sentinta prountata anterior. La scurt timp dupa eveniment, autoritatile suedeze s-au laudat cu arestarea lui Peter Sunde. Vizibil in prim plan in imaginea de mai sus, acesta este cofondatorul unuia dintre cele mai populare website-uri de torrent din lume, The Pirate Bay. Intrarea sa in bratele politiei s-a produs la aproximativ doi ani de la inceperea urmaririi penale. Daca nu era evident, [].

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )