Libnet.ro
UNICEF

19:30

Turistii din Acapulco, evacuati dupa ce un uragan si o furtuna tropicala au lovit Mexicul

B1 B1,
Turistii din Acapulco, evacuati dupa ce un uragan si o furtuna tropicala au lovit Mexicul

Mii de turisti din Acapulco au fost evacuati, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce doua furtuni tropicale au lovit statul mexican, relateaza AFP. Ministrul de interne mexican Miguel Angel Osorio Chong. continuă pe B1

Turistii din Acapulco, evacuati din cauza uraganelor

Avioane comerciale si militare au continuat in noaptea de marti spre miercuri sa evacueze miile de turisti din Acapulco, una dintre cele mai renumite statiuni din Mexic si care a fost lovita de uragane ce au facut zeci de morti, informeaza AFP.

VIDEO Mexic: cel putin 25 de morti si 8.000 de evacuati din cauza ploilor provocate de un uragan si o furtuna tropicala

Cel putin 25 de oameni au murit si peste 8. 000 au fost evacuati in Mexic din cauza ploilor provocate de doua fenomene simultane - uraganul Ingrind in Golful Mexic si furtuna tropicala Manuel in Oceanul Pacific, relateaza dpa. Ploi torentiale s-au abatut duminica asupra celei mai mari parti a tarii din cauza efectelor combinate ale celor doua fenomene.

Inundatii ISTORICE in Mexic. Un uragan si o furtuna tropicala au lovit simultan tara

Inundatii fara precedent in Mexic. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si alti 23. 000 au fost evacuati din calea apelor involburate. Doua treimi din teritoriul Mexicului a fost afectat de inundatii,.

O furtuna tropicala a provocat 9 morti pe coasta vestica a Mexicului

Cel putin noua persoane au fost ucise in statul Guerrero, pe coasta pacifica a Mexicului, unde s-au abatut ploi puternice aduse de furtuna tropicala Manuel, in timp ce uraganul Ingrid se apropie de coastele.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )