Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turistii romani au cheltuit peste 22 de milioane de euro pentru vacanta de sarbatori in pensiunile de la tara

B1 B1,
Turistii romani au cheltuit peste 22 de milioane de euro pentru vacanta de sarbatori in pensiunile de la tara

Aproape 140. 000 de romani au cheltuit peste 100 milioane lei 22 de milioane de euro) pentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara, potrivit datelor. continuă pe B1

Aproape 140.000 de romani au cheltuit 22 milioane euro in pensiunile de la tara

Aproape 140. 000 de romani, cu 5% mai mult decat anul trecut, au cheltuit peste 100 milioane lei 22 de milioane de euro) pentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara, potrivit datelor centralizate de ANTREC la nivel national.

Peste 22 de milioane de euro. Atat au cheltuit romanii in vacanta de Craciun si Revelion

000 de romani, cu 5% mai mult decat anul trecut, au cheltuit peste 22 de milioane de europentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara.

VIDEO. Peste 22 de milioane de euro. Atat au cheltuit romanii in vacanta de Craciun si Revelion

000 de romani, cu 5% mai mult decat anul trecut, au cheltuit peste 22 de milioane de europentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara.

Aproape 140.000 de romani au cheltuit 22 de milioane de euro de Craciun si Revelion in pensiunile de la tara

Aproape 140. 000 de romani, cu 5% mai mult decat in 2013, au cheltuit peste 100 de milioane de lei 22 de milioane de euro) pentru minivacanta de Craciun sau de Revelion in pensiunile, vilele turisice si motelurile de la tara, potrivit datelor centralizate de ANTREC la nivel national.

Oficial palestinian: O noua crima de razboi. Israelul a blocat transferul a peste 100 milioane de euro catre Autoritatea Palestiniana

Este o noua crima de razboi israeliana si nu vom ceda presiunilor, a declarat negociatorul-sef palestinian, Saeb Erakat, dupa decizia statului evreu, sambata, de a ingheta transferul a 106 milioane de euro ca riposta la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala.

Israelul ingheata transferul a peste 100 de milioane de euro catre palestinieni

Israelul a inghetat sambata transferul a 106 milioane de euro reprezentand taxe colectate in numele Autoritatii Palestiniene, ca riposta la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala CPI), a informat un oficial israelian, potrivit AFP.

Paris Saint-Germain vrea sa plateasca 250 de milioane de euro pentru Messi in 2016

Gruparea Paris Saint-Germain este pregatita sa plateasca suma de 250 de milioane de euro pentru achizitionarea lui Lionel Messi in 2016, anunta El Mundo Deportivo. Tranzactia este posibila doar din.

PSG vrea sa plateasca 250 de milioane de euro pentru Messi in 2016

Gruparea Paris Saint-Germain este pregatita sa plateasca suma de 250 de milioane de euro pentru achizitionarea lui Lionel Messi in 2016, aflat sub contract cu FC Barcelona pana in 2018, anunta El Mundo Deportivo.

Israelul ingheata transferul a peste 100 de milioane de euro catre palestinieni. Autoritatea Palestiniana reactioneaza

Israelul a decis sa inghete sambata transferul a 106 milioane de euro reprezentand taxe colectate in numele Autoritatii Palestiniene, drept raspuns la solicitarea palestinienilor de aderare la Curtea Penala Internationala CPI), a informat un oficial israelian, potrivit Agence France Presse AFP) si Le Monde.

Juncker, cel mai mare salariu dintre liderii UE. Peste 25.000 euro pe luna

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, ocupa primul loc intr-un top al salariilor primite de liderii Uniunii Europene. Junker primeste un salariu de baza brut de 25. 350 euro lunar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )