Libnet.ro
UNICEF

10:00

Turla unei biserici din Alba s-a prabusit, in urma unui incendiu puternic (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Turla unei biserici din Alba s-a prabusit, in urma unui incendiu puternic (VIDEO)

Turla bisericii unitariene din Sanmiclaus, un sat de pe Valea Tirnavei Mici, dintre Blaj si Jidvei, cuprinsa miercuri de flacari, s-a prabusit in urma incendiului. Incendiul este localizat, se lucreaza. continuă pe Antena3

Incident dramatic in Sibiu. Un muncitor a cazut de la inaltime in timp ce lucra la turla unei biserici

Un muncitor a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu dupa ce a cazut de la inaltime in timp ce lucra la turla bisericii evanghelice din Cisnadie, a anuntat marti.

VIDEO Alba: Turla Bisericii unitariene din Sanmiclaus s-a prabusit, dupa ce monumentul istoric a luat foc

Turla Bisericii unitariene din Sanmiclaus din judetul Alba s-a prabusit, miercuri, dupa ce a luat foc. Incendiul care a cuprins turla monumentului istoric a fost localizat la aceasta ora, iar pompierii lupta pentru lichidarea focului, relateaza Alba24.

FOTO VIDEO Incendiu la o biserica monument istoric din Alba. Focul a fost izolat, dar turla s-a prabusit

Forte importante ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba intervin miercuri, 2 octombrie 2019, la un incendiu izbucnit la turla unei biserici.

Alt caz de crima socheaza intreaga tara. Fost primar din Alba, gasit injunghiat langa masina. Ucigasul este in libertate

Ioan Rusu avea 64 de ani si a fost primar in localitatea Lunca Muresului, judetul Alba,mai multe mandate, pana in acest an. in cursul zilei de sambata barbatul a plecat de acasa pentru a se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )