Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turneul Campioanelor: 4 lucruri de stiut despre meciul Halep - Williams

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: 4 lucruri de stiut despre meciul Halep - Williams

Simona Halep cauta miercuri, la Turneul Campioanelor din Singapore, cea mai mare victorie a carierei, contra liderei mondiale Serena Williams . continuă pe Online Sport

Trei lucruri de stiut despre meciul Halep - Bouchard

Simona Halep joaca luni, dupa ora 16:00, primul sau meci de la Turneul Campioanelor din Singapore, cu Eugenie Bouchard.

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore. Meciul dintre Halep si Bouchard va fi al doilea de la.

Victorie spectaculoasa pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 cu nr.1 mondial, Serena Williams!

Simona Halep a castigat pentru prima oara un meci impotriva americancei Serena Williams, numarul 1 mondial la tenis feminin, miercuri, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Meciul a durat 65 de minute. Romanca a.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Serena Williams se va juca miercuri, de la ora 11:00

Meciul Simonei Halep locul 4 WTA) cu Serena Williams locul 1 WTA) de la Turneul Campioanelor va avea loc miercuri, de la ora 11:00 ora Romaniei). Partida de la Singapore va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:00)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:00 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:30)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro. Din secretele marilor campioni la tenis.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore, informeaza wtatennis. com. Meciul d.

Ultimele informatii despre Simona Halep, inaintea debutului la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard, nu mai devreme de ora 16.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )