Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Cine va castiga? (Video)

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: Cine va castiga? (Video)

Ce spun chiar cele opt jucatoare de la Turneul Campioanelor: cine va castiga in Singapore? Simona Halep crede ca poate eu, dar. Un raspuns mai simpatic decat altul. Cele mai diplomate au fost Serena Williams si Maria Sharapova, culmea cele care au cele mai mari sanse la trofeu. continuă pe Online Sport

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

Halep intra in batalia campioanelor. Cine sunt adversarele din Grupa Rosie

Simona Halep are o saptamana de foc la Singapore, acolo unde va evolua in cel mai prestigioasa competitie WTA, Turneul Campioanelor. Liga Campionilor a tenisului feminin are o miza uriasa pentru romanca.

VIDEO Simona Halep a raspandit bucurie in Singapore, alaturi de Eugenie Bouchard. Sambata isi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep si Eugenie Bouchard, doua dintre jucatoarele care participa de luni la WTA Finals Turneul Campioanelor), au stat in mijlocul micutilor tenismeni din Singapore si au schimbat cateva mingi cu ei.

Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider in Grupa Rosie

Simona Halep a debutat, luni, la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Urmareste aici zilnic clasamentul actualizat si rezultatele din cele doua grupe ale Turneului Campioanelor.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Am putine emotii, dar nu am nimic de pierdut/ Sper sa imi refac increderea la 100%

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul mare.

Simona Halep, prima romanca prezenta la Turneul Campioanelor dupa Irina Spirlea

Simona Halep este a treia romanca prezenta pe tabloul de la Turneul Campioanelor dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea. Halep, care a obtinut calificarea pe 15 septembrie, va debuta la Turneul Campioanelor de pe locul 4 ATP.

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici in doua seturi: 6-4, 6-4

In primul meci din Grupa Rosie de la Finala WTA Turneul Campioanelor), Serena Williams a castigat disputa cu Ana Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Ultimele informatii despre Simona Halep, inaintea debutului la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard, nu mai devreme de ora 16.

Halep, grupa de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep va avea meciuri de foc la Turneul Campioanelor. Halep n-a avut noroc la tragerile la sorti. Este in grupa Rosie cu Liderul Serena Williams, Genie Bouchard si Ana Ivanovic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )