Libnet.ro
UNICEF

01:05

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Online Sport Online Sport,
TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche). continuă pe Online Sport

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

TURNEUL CAMPIOANELOR: Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 14:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 14:00.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 0-0

Dupa un debut perfect cu Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep a venit randul sa-si masoare fortele cu Serena Williams, liderul mondial. Meciul de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la Singapore, va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 11:00. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi sa castige si setul secund cu 6-2. Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

UPDATE Turneul Campioanelor: Simona Halep este calificata in semifinale. Eugenie Bouchard, eliminata - a fost invinsa de Serena Williams

Simona Halep este oficial calificata in semifinalele de la Turneul Campioanelor datorita faptului ca Eugenie Bouchard a reusit sa castige un game - primul din meci - impotriva Serenei Williams. Halep este calificata astfel in urma unui ghemaveraj favorabil in grupa rosie de la Singapore. UPDATE Eugenie Bouchard a fost eliminata de la Singapore. Canadianca, numarul 5 mondial, a fost invinsa categoric de lidera mondiala Serena Williams, scor 6-1 6-1. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Turneul Campioanelor: Simona Halep are meciuri vineri si sambata

Simona Halep va juca vineri ultimul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, in timp ce Serena Williams are partida joi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )