Libnet.ro
UNICEF

08:30

Turneul Campionilor: Novak Djokovic termina in glorie un an de exceptie

Online Sport Online Sport,
Turneul Campionilor: Novak Djokovic termina in glorie un an de exceptie

Pentru a patra oara in cariera jucatorul sarb Novak Djokovic a castigat Turneul Campionilor, competitia de final de sezon in tenisul masculin. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in finala (6-3, 6-3 cu Rafael Nadal) - Necrutator

Novak Djokovic a obtinut inca o victorie in fata lui Rafael Nadal, sarbul reusind sa se califice in finala Turneului Campionilor partida din O2 a durat o ora si 19 minute). Fiind precum un animal ranit dupa infrangerea cu Roger Federer din grupe, Nole a facut diferenta in special datorita serviciului unul excelent) si returului Rafa a jucat de multe ori cu al doilea serviciu, iar Nole a profitat). In urma acestei victorii, sarbul a egalat situatia intalnirilor directe: 23-23.

Turnel Campionilor: Novak Djokovic - Roger Federer 6-3, 6-4/ Novak, fara rival in 2015 - A castigat si competitia de la Londra

Dupa un sezon in care a avut evolutii incantatoare, Novak Djokovic a castigat si Turneul Campionilor, sarbul aratand impotriva lui Roger Federer ca este o adevarata masina de jucat tenis. Nole a avut nevoie de doar o ora si 20 de minute pentru a demonstra, inca o data, ca in 2015 a fost cu o clasa peste concurenta.

Turneul Campionilor: Roger Federer, in marea finala - Inca un duel cu Novak Djokovic

Roger Federer s-a calificat inca o data in finala Turneului Campionilor, Fedex invingandu-l pe compatriotul Stanislas Wawrinka, scor 7-5, 6-3. Pentru trofeul competitiei din O2 Londra), Roger se va lupta cu Novak Djokovic cap de serie numarul unu).

Turneul Campionilor: Tecau contra Mergea, Djokovic contra Federer (Programul ultimei zile)

Duminica vor avea loc ultimele partide din Turneul Campionilor, competitie care isi va stabili invingatorii. Finala de la dublu este una in care, indiferent de rezultat, un roman va castiga trofeul: perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer va intalni dublul format din Florin Mergea si Rohan Bopanna. Finala de pe tabloul de simplu va aduce un nou episod din duelurile Novak Djokovic vs Roger Federer.

Djokovic l-a invins pe Federer si a castigat Turneul Campionilor a PATRA oara consecutiv

Tenismanul Novak Djokovic, liderul ATP, l-a invins, duminica, scor 6-3, 6-4, pe elvetianul Roger Federer.

Novak Djokovic, calificat in semifinalele Turneului Campionilor dupa victoria cu Berdych

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, joi seara, dupa ce a dispus de cehul Tomas Berdych, cu 6-3, 7-5 in ultimul meci din Grupa Stan Smith.

Novak Djokovici l-a invins pe Roger Federer si a castigat Turneul Campionilor a patra oara consecutiv

Sarbul Novak Djokovici l-a invins, duminica, scor 6-3, 6-4, pe elvetianul Roger Federer, numarul 3 mondial, si a castigat pentru a patra oara consecutiv Turneul Campionilor.

Finala romaneasca in turneul de dublu la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari, duminica dupa-amiaza, in finala de dublu la Turneul Campionilor.

TECAU si Rojer au castigat TURNEUL CAMPIONILOR de la Londra

Perechea Horia Tecau / Jean-Julien Rojer Romania / Olanda), cap de serie numarul 2, a castigat Turneul Campionilor.

Moment istoric pentru tenisul romanesc. Horia Tecau a castigat Turneul Campionilor. Primele reactii

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, a castigat Turneul Campionilor la dublu, dupa ce a invins, duminica, in finala, cu scorul de 6-4, 6-3, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )