Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tutuianu, presedinte PSD Dambovita, apel la refacerea USL, dupa rezultatul alegerilor europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Tutuianu, presedinte PSD Dambovita, apel la refacerea USL, dupa rezultatul alegerilor europarlamentare

Victoria zdrobitoare a Aleiantei PSD-UNPR-PC la europarlamentare, anuntata prin rezultate partiale de catre mai multe organizatii l-a facut pe Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita, sa faca un apel la refacerea USL. continuă pe Adevărul

Liderul PNL Iasi: Oferta PSD privind refacerea USL, cea mai otravita invitatie pe care ne-o putea face

Liderul PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat ca oferta PSD privind refacerea USL reprezinta o invitatie otravita, fiind vorba despre o etapa din destructurarea PNL pe care o doresc social-democratii.

Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL pentru refacerea USL

Premierul Victor Ponta a declarat ca, de luni, liderii PSD sunt dispusi sa se aseze la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL. Ponta a mai precizat ca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut .

Europarlamentare 2014. Live text. PSD Dambovita il acuza pe presedintele PNL ca umbla cu o camera si inregistreaza activitatea din sectii

Organizatia PSD Dambovita a trimis o plangere penala catre IPJ DAmbovita, pe numele presedintelui PNL Dambovita, Mihai Volintiru, protrivit careia, acesta din urma ar umbla cu o camera de inregistrat in mai multe sectii de votare.

Ponta ii invita pe liberali la negocieri pentru refacerea USL

Premierul si liderul PSD Victor Ponta a invitat liberalii care cred in USL la masa negocierilor pentru refacerea Uniunii Social-Liberale, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor la alegerile europarlamentare.

Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL (VIDEO)

Liderul PSDVictor Ponta a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile europarlamentarilor ca rezultatul este unul peste asteptari, fiind un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii si refacerea.

Victor Ponta ii cheama pe liberali la negocieri pentru refacerea USL. Care a fost reactia lui Antonescu

Victor Ponta ii invita din nou pe liderii PNL la negocieri pentru refacerea Uniunii Social Liberale. E o mana intinsa pe care multi o asteapta, apreciaza premierul care mai spune ca scorul obtinut de liberali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )