Libnet.ro
UNICEF

06:00

TVA pentru carti, redusa la 5% din 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TVA pentru carti, redusa la 5% din 2016

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, de la 9% cat este in prezent, incepand cu 1 ianuarie 2016, a spus Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, care va depune in acest sens un amedament la Codul Fiscal la Camera Deputatilor. continuă pe Wall-Street Ro

TVA pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, de la 1 ianuarie 2016

Taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, masura urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2016, a anuntat, joi, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, care va depune in acest sens, la Camera Deputatilor, un amendament la noul Cod Fiscal.

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, din ianuarie 2016

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat, joi, ca taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa, din ianuarie 2016, de la 9% la 5%, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere.

Canada deschide portile pentru romani din 2016: Cei care au avut vize in ultimii zece ani vor merge fara restrictii in Canada (VIDEO)

Romanii scapa de vizele pentru Canada din 2016, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, citat de B1TV. Astfel, de anul viitor, romanii care au avut in ultimii zece ani vize pentru Canada sau pentru Statele Unite,.

Victor Ponta a propus ca PSD sa participe pe liste comune cu UNPR la alegerile din 2016 (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Nationa al patidului ca a propus social-democratilor ca la alegerile parlamentare si locale din 2016 sa participe pe liste.

SUA: Hillary Clinton in fruntea sondajelor pentru prezidentialele din 2016, urmata de republicanul Marco Rubio

Democrata Hillary Clinton si republicanul Marco Rubio se afla in fruntea sondajelor in cursa pentru alegerile prezidentiale americane, potrivit unui sondaj al universitatii Quinnipiac, citat de.

Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani sau viza SUA nu mai au nevoie de viza canadiana din 2016

Romanii care au detinut in ultimii 10 ani o viza canadiana sau o viza non-imigrant pentru SUA nu vor mai avea, incepand cu anul viitor, nevoie de viza pentru a calatori in Canada, Romania fiind inclusa de guvernul canadian in programul Electronic Travel Authorization eTA).

Ponta: Romanii, fara vize in Canada din 2016

Veste buna pentru romanii care vor sa mearga in Canada. Cei care au deja viza pentru Statele Unite pot calatori si in Canada in baza aceluiasi document, incepand de anul viitor. Anuntul a fost facut.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )